Η ομάδα της Νάξου συνεχίζει την προετοιμασίας της και ο κ. Παπαδόπουλος θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στα παιχνίδια που ακολουθούν

Έκλεισαν τα πρώτα φιλικά για Πανναξιακό ΑΟΝ

Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ συνεχίζει σε εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η περσινή εκπληκτική χρονιά και η δεύτερη θέση έφερε μεγάλες προσδοκίες στο νησί της Νάξου, όπου και οι διοικούντες με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν προσπάθησαν να ενισχύσουν το ρόστερ, ώστε ο Πανναξιακός να συνεχίσει να κινείται στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Άλλωστε πριν από μερικές ώρες έφτασε στη Νάξο και η δεύτερη Αμερικανδία αθλήτρια Shelby Dalton, ενώ η Καναδή Alissa Coulter αναμένεται να βρεθεί στο νησί των Κυκλάδων στις αρχές του Οκτώβρη.

Ο πρώτος κύκλος προπονήσεων έχει ήδη κλείσει και το τεχνικό επιτελείο με τη διοίκηση σχεδιάζουν τα φιλικά προετοιμασίας, ώστε οι αθλήτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα με την έναρξη των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων. Τα πρώτα φιλικά για την ομάδα της Νάξου έχουν ήδη... κλείσει με το πρώτο να είναι το ερχόμενο Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα με το Αιγάλεω. Οι Ναξιώτισσες θα παίξουν και την επόμενη ημέρα με την ίδια ομάδα στις 13:00 το μεσημέρι. Το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου ο Πανναξιακός ΑΟΝ θα φιλοξενήσει στο νησί της Νάξου τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Κορίνθου. Στα παιχνίδια αυτά ο τεχνικός της ομάδας κ. Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δει την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονται οι αθλήτριές του και ταυτόχρονα να δώσει χρόνο συμμετοχής στο... νέο αίμα της ομάδας το οποίο προωθήθηκε από τα τμήματα των ακαδημιών.

Η σειρά των φιλικών αγώνων για τις αθλήτριες του Πανναξιακού δεν θα σταματήσει καθώς οι υπεύθυνοι της ομάδας της Νάξου έχουν προγραμματίσει για 6-7/10 στην Αθήνα δύο ακόμα φιλικές αναμετρήσεις με την σειρά των αγώνων προετοιμασίας να κλείνει στις 13-14-15/10 στην Σαντορίνη όπου τα κορίτσια του Πανναξιακού θα αγωνιστούν στο τουρνουά -θεσμός ΝΟΜΙΚΕΙΑ μαζί με τον οικοδεσπότη ΑΟ Θήρας, την Ηλιούπολη και το Μαρκόπουλο.

 

 

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού ΑΟΝ

Η γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ, βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία της για τη νέα σεζόν με τον προπονητή της ομάδας, κ. Κώστα Παπαδόπουλο να έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλες τις αθλήτριες του.

Έφτασε στο νησί της Νάξου και η δεύτερη Αμερικανίδα της ομάδας, η Shelby Dalton ενώ η Καναδή Alissa Coulter αναμένεται τις πρώτες μέρες του Οκτωβρίου.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο ο Πανναξιακός θα φιλοξενήσει στη Νάξο την γυναικεία ομάδα του Αιγάλεω και θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες, έναν το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00 και τον δεύτερο την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:00.

Οι δύο αυτές φιλικές αναμετρήσεις ανοίγουν την αυλαία σε μία σειρά φιλικών αγώνων καθώς και το επόμενο Σαββατοκύριακο 30/9 –  01/10 θα φιλοξενήσει και πάλι στην Νάξο την γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Κορίνθου για δύο αναμετρήσεις.

Ο κ. Παπαδόπουλος θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει τις αθλήτριες του και να δοκιμάσει σχήματα που έχει δουλέψει στις προπονήσεις ενώ αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και στις Ναξιώτισες «μικρές» που έχουν ενσωματωθεί στην γυναικεία ομάδα για τις ανάγκες της προετοιμασίας.

Η σειρά των φιλικών αγώνων δεν σταματά εδώ καθώς οι υπεύθυνοι του Πανναξιακού προγραμματίζουν για 6-7/10 στην Αθήνα δύο ακόμα φιλικές αναμετρήσεις με την σειρά των αγώνων προετοιμασίας να κλείνει στις 13-14-15/10 στην Σαντορίνη όπου τα κορίτσια του Πανναξιακού θα αγωνιστούν στο τουρνουά -θεσμός ΝΟΜΙΚΕΙΑ μαζί με τον οικοδεσπότη ΑΟ Θήρας, την Ηλιούπολη και το Μαρκόπουλο.