Έκλεισε φιλικό με ΑΕΚ ο Φοίνικας Σύρου

Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας του η ομάδα του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου έκλεισε δύο αγώνες φιλικού χαρακτήρα με την Α.Ε.Κ. Τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης το Σάββατο στις 18:30 το απόγευμα και την Κυριακή στις 12:00 το μεσημέρι.

Η ομάδα μας θα βρει παλιούς... φίλους, αφού στην Α.Ε.Κ. αγωνίζονται ο Ηλίρας Λάππας και ο Γιάννης Μάρκου. Ενώ προπονητής της ομάδας της Αθήνας είναι ο Νίκος Νεόφυτος.

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου έτρεξε και έκλεισε άμεσα φιλικό παιχνίδι καθώς όπως είναι γνωστό η έναρξη της σεζόν μετά τις σχετικές αποφάσεις μετατέθηκαν κατά μία εβδομάδα.

Η Ένωση μπορεί να αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία όμως είναι μία υπολογίσιμη δύναμη μιας και τη φετινή σεζόν (2017-18) θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει στα σαλόνια της Volley League. Για τον στόχο αυτή η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας και ο κ. Νεόφυτος να έχει στα χέρια του αθλητές εγνωσμένης αξίας.

Ο Φοίνικας από την πλευρά του μετά και το ταξίδι της Σερβίας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους αγώνες του league Cup που θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα νωρίτερα από το πρώτο σέρβις της Volley League. Να θυμίσουμε πως ο Φοίνικας θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή Χαλκίδας και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Στόχος της ομάδας της Σύρου είναι η κατάκτηση εντός τίτλου, αλλά και μία καλή πορεία στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.