Ο Φοίνικας το Σαββατοκύριακο θα δώσει φιλικούς αγώνες με την ΑΕΚ

Δυνατό τεστ

  • Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου, 2017 - 06:10
  • /   Eνημέρωση: 13 Οκτ. 2017 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Το Σάββατο (18:30) και την Κυριακή (12:00) ο Σάσα Στεφάνοβιτς θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως η ΑΕΚ.  

Η ομάδα του Φοίνικα θα βρει παλιούς... φίλους, αφού στην Α.Ε.Κ. αγωνίζονται ο Ηλίας Λάππας και ο Γιάννης Μάρκου. Ενώ προπονητής της ομάδας της Αθήνας είναι ο Νίκος Νεόφυτος.

Μετά την μετάθεση κατά μία εβδομάδας της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων των ομάδων της Volley League, η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου έτρεξε και έκλεισε άμεσα φιλικό παιχνίδι, ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους αθλητές τόσο να ξεμουδιάσουν από την σκληρή προετοιμασία, αλλά και να μην χάσουν τον ρυθμό τους μετά τους συνεχείς αγώνες στα δύο τουρνουά που έλαβε μέρος το «Πειρατικό». Η Ένωση μπορεί να αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία όμως είναι μία υπολογίσιμη δύναμη μιας και τη φετινή σεζόν (2017-18) θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να επανέλθει στα σαλόνια της Volley League. Για τον στόχο αυτό η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας και ο κ. Νεόφυτος να έχει στα χέρια του αθλητές εγνωσμένης αξίας.

Ο Φοίνικας από την πλευρά του μετά και το ταξίδι της Σερβίας έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τους αγώνες του league Cup που θα ξεκινήσουν μία εβδομάδα νωρίτερα από το πρώτο σέρβις της Volley League. Να θυμίσουμε πως ο Φοίνικας θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηρακλή Χαλκίδας και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Στόχος της ομάδας της Σύρου είναι η κατάκτηση εντός τίτλου, αλλά και μία καλή πορεία στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.