Στην… τελική ευθεία όλες οι εκκρεμότητες του Πειρατικού μετά και τη νέα συνάντηση της Διοίκησης με τον Έλληνα προπονητή

Στη Σύρο ο Νίκος Ζαλμάς

Ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου Νίκος Ζαλμάς βρέθηκε την Πέμπτη στη Σύρο και μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκηση του… Πειρατικού. Σκοπός της επίσκεψης του Έλληνα τεχνικού στο νησί ήταν να μιλήσει με τη διοίκηση του Φοίνικα, ώστε να… τρέξουν όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα, αλλά και τις υπόλοιπες κινήσεις στο κομμάτι των μεταγραφών. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως ο κ. Ζαλμάς εκτός από τα διοίκηση είχε και συνάντηση και με τους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν στο τιμ του Φοίνικα και να τον βοηθήσουν στο προπονητικό κομμάτι.

Ο σχεδιασμός του Φοίνικα συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς καθώς άπαντες αυτήν την περίοδο… τρέχουν για να κλείσουν όλα τα θέματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

Ο κ. Ζαλμάς σε μία σύντομη δήλωση είπε: «βρίσκομαι στη Σύρο για να μιλήσω με τη διοίκηση και να τρέξουμε όλα τα υπόλοιπα θέματα που αφορούν την ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος με τις έως τώρα κινήσεις, καθώς είμαστε μέσα στον προγραμματισμό μας».

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία της ομάδας της Σύρου αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του Αυγούστου, περίπου στις 28 του μήνα.