Ο Φοίνικας ανακοίνωσε Ταυρή - Βελούδη, ανοικτά για τους φίλους της ομάδας η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας

Με τα εργομετρικά συνεχίστηκε το πρόγραμμα

  • Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου, 2018 - 06:11
  • /   Eνημέρωση: 3 Σεπ. 2018 - 18:00
  • /   Συντάκτης: Σταύρος Μαυράκης

Με τα εργομετρικά συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Φοίνικα Σύρου. Ο κ. Θανάσης Τσούκος όπου τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει αυτό το κομβικό κομμάτι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχε την ευκαιρία να… τεστάρει τους παίκτες του «Πειρατικού». Με τις μετρήσεις τόσο ο κ. Τσούκος όσο και ο Νίκος Ζαλμάς θα έχουν την ευκαιρία να δουν την φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές του Φοίνικα, αλλά και σε ποια σημεία θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Η προετοιμασία συνεχίστηκε με διπλές προπονήσεις την εβδομάδα που μας πέρασε και από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ο Φοίνικα αναμένεται να ξεκινήσει το βασικό στάδιο των προπονήσεων. Αυτό γιατί πλέον έχουν ενσωματωθεί οι τρεις από τους τέσσερις ξένους αθλητές και ο Νίκος Ζαλμάς σιγά – σιγά θα ανεβάζει ρυθμούς. Να σημειώσουμε στο σημείο αυτό πως η απογευματινή προπόνηση της Δευτέρα (18:00) θα είναι ανοικτό για τους φίλους της ομάδας οι οποίοι θέλουν να δουν από κοντά όλους τους νέους αθλητές του Φοίνικα.

 

Υπήρχε όρεξη για δουλειά

Η βδομάδα που ολοκληρώθηκε έδειξε πως οι αθλητές του Φοίνικα έχουν όρεξη τόσο για δουλειά όσο και για να μάθουν ακόμη περισσότερα πράγματα που θα τους βοηθήσουν τόσο στην ατομική τους βελτίωση όσο και της ομάδας. Ο κ. Ζαλμάς είδες τους αθλητές του να ακολουθούν τις οδηγίες του με μεγάλη όρεξη και πλέον με την προσθήκη και των ξένων αθλητών, θα ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο Φοίνικας μέσα από τις θα προσπαθήσει να αποκτήσει την κατάλληλη φυσική κατάσταση, αλλά και ομοιογένεια μιας και στο σύνολό του το «Πειρατικό» είναι μία νέα ομάδα. Θα πρέπει λοιπόν να μάθει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου και στη συνέχεια να βρουν τους τρόπους να συνεργάζονται. Η χρονιά μόλις ξεκίνησε και ο δρόμος είναι πολύ μακρύς.

 

 

Ταυρής, Βελούδης στο Φοίνικα και επίσημα

 

Ο Κωνασταντίνος Ταυρής αλλά και ο Σπύρος Βελούδης θα βρίσκονται την αγωνιστική περίοδο 2018-19 στον Φοίνικα Σύρου. Οι δύο νεαροί αθλητές μετά τις απαραίτητες συζητήσεις που προηγήθηκαν με τη διοίκηση της ομάδας, αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους στο «Πειρατικό». Ο Κωνσταντίνος Ταυρής ο οποίος είναι αρκετά γνωστός στους φίλους του αθλήματος, έχει περάσει και στο παρελθόν από ομάδας της πρωτεύουσα των Κυκλάδων, καθώς υπήρξε φοιτητής στον Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είχε περάσει από τον Μέγα Αλέξανδρο και το Νεώριο, ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε στην ομάδα της πατρίδα του, τον Ηρακλή Χαλκίδας. Ο Ταυρής έχει παίξει τόσο ως ακραίος όσο και ως λίμπερο. Στον Φοίνικα το πιθανότερο είναι να αγωνισθεί ως ακραίος, αυτό όμως θα το αποφασίσει ο Νίκος Ζαλμάς. Ο Συριανός Σπύρος Βελούδης δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις καθώς όλοι γνωρίζουν την πορεία που έχει ο νεαρός Λίμπερο. Ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στο Νεώριο Σύρου από το 2009 έως και το 2013. Την ίδια σεζόν δόθηκε στον Φοίνικα Σύρου και κάθισε στο «Πειρατικό» δύο χρόνια, δηλαδή έως και το 2015. Τη σεζόν 2015-16 αγωνίσθηκε στον Πανερυθραϊκό και το 2016 – 17 φόρεσε τα χρώματα της Κηφισιάς. Το 2017-18 έπαιξε στον Απόλλων Σμύρνης και μετά τις συζητήσεις προηγήθηκαν ο Βελούδης επέστρεψε στο… Πειρατικό.  

 

Η επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης του Φοίνικα Σύρου

 

Έχουμε την χαρά και την τιμή να ανακοινώσουμε την ένταξη στην ομάδα μας δύο «συριανών» αθλητών. Ο λόγος για τον Λίμπερο Σπύρο Βελούδη ο οποίος γεννήθηκε στις 16/01/1997 και έχει περάσει στο παρελθόν τόσο από την ομάδα μας όσο και από το Νεώριο. Ενώ έχει αγωνισθεί και έχει αποκτήσει εμπειρίες από τον Πανερθυραϊκό, την Κηφισιά και τον Απόλλων Σμύρνης. Ο επίσης στην ομάδα μας για τη σεζόν 2018-19 θα είναι και ο Κωνσταντίνος Ταυρής που αγωνίζεται ως αρκαίος. Ο αθλητές που έχει παίξει σε ομάδας της Σύρου (ΑΣΕ Νεωρίου και Μέγα Αλέξανδρος), έχει περάσει από ομάδα της Volley League, μιας και ήταν στο δυναμικό του Ηρακλή Χαλκίδας. Από την πλευρά μας να καλωσορίσουμε δύο αθλητές που γνωρίζουν πάρα πολλά για την ομάδα και την ιστορία της και ταυτόχρονα να τους ευχηθούμε να έχουν μία καλή και εποικοδομητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.  

 

 

 

 

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης απέκτησε τον Ράικο Στρούγκαρ

Ο πασαδόρος της Εθνικής Μαυροβουνίου Ράικο Στρούγκαρ (Rajko Strugar) θα οδηγήσει την πορεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για την αγωνιστική σεζόν 2018-19.

O Ράικο Στρούγκαρ είναι γεννημένος στις 11 Απριλίου 1995 στο Μαυροβούνιο, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται πασαδόρος. Tη σεζόν 2017-18 αγωνίζονταν στην κυπριακή Ολυμπιάς Φρενάρου στην Κύπρο, ενώ νωρίτερα ήταν στην VK Prievidza στη Σλοβακία τη σεζόν 2016-17, στην γαλλική Τουρ 2015-16 και στην γαλλική Orange Nassau 2014-15. Στην Εθνική Μαυροβουνίου είναι μαζί με τον Σίμο Ντάμποβιτς ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στη Νίκη Αιγινίου.

 

Ο Δημήτρης Νικολάκης για 16η σεζόν στον Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Με την φανέλα του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς θα αγωνίζεται και την περίοδο 2018-19 ο εμβληματικός αρχηγός του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Δημήτρης Νικολάκης. Αυτή θα είναι η 16η συνεχόμενη περίοδος κατά την οποία ο έμπειρος πασαδόρος θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα δημιουργώντας το δικό του ρεκόρ στην κατηγορία.

Ο Δημήτρης Νικολάκης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα της Κηφισιάς την περίοδο 2003-04. Η συμβολή του στην πορεία και τις επιτυχίες της ομάδας είναι καθοριστική και αποτελεί κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου.

Ο αρχηγός της Κηφισιάς μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΟΠ Κηφισιάς τόνισε: « Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην Κηφισιά και που παίζω ακόμα μία χρονιά βόλεϊ. Μου δίνει μεγάλη ευχαρίστηση και περνάω καλά. Στην Κηφισιά έχω την καλύτερη παρέα και παίρνω ενέργεια για τα υπόλοιπα πράγματα της καθημερινότητας. Για αυτό είναι σημαντικό για εμένα το βόλεϊ». 

Μιλώντας για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Νικολάκης είπε: « Όλοι βλέπουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με 11 ομάδες. Υπάρχουν πολλές δυνατές ομάδες με σαφώς μεγαλύτερα μπάτζετ από εμάς. Επίσης υπάρχουν ομάδες που είναι σταθερές τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά τους στόχους μας, θεωρώ ότι είναι νωρίς να τους θέσουμε καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ μας. Από το έμψυχο δυναμικό που έχουμε έως τώρα πιστεύω ότι θα έχουμε καλή ομάδα».

Ο Δημήτρης Νικολάκης κατέληξε λέγοντας : «Εύχομαι σε όλους υγεία εντός και εκτός γηπέδων και ο καθένας να πραγματοποιεί τους στόχους του».

 

Ξεκίνημα με εννιά νέα πρόσωπα στον Παμβοχαϊκό

 

Mε εννιά νέα πρόσωπα και τρεις παίκτες από την ομάδα της σεζόν 2017-18 (Γκλαντστόουν, Κωτσάκης, Παλέντζας) ξεκίνησε στο Βραχάτι η προετοιμασία του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κώστας Δεληκώστας στο πρώτο προσκλητήριο του είχε δέκα νέα πρόσωπα εκ των οποίων οι τέσσερις είναι νεοαποκτηθέντες ξένοι και μάλιστα όλοι Βραζιλιάνοι.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο κεντρικό Γκλαντστόουν που εντυπωσίασε στο προηγούμενο πρωτάθλημα ήρθαν οι συμπατριώτες του Μπρούνο Ρούμπο (κεντρικός από την Ponta Grossa Caramuru που αγωνίζονταν Superliga A) και οι ακραίοι Ροντρίγκο Ρουίζ (της Volei Taubate που αγωνίζονταν στη Superliga A), Kριστιάνο Ολιβέιρα Ντος Σάντος της Ponta Grossa Caramuru που αγωνίζονταν στην Superliga A.

Πασαδόροι αποκτήθηκαν (για την ακρίβεια επέστρεψε) ο Μανώλης Δημητριάδης από τη Νίκη Αιγινίου και ο Κώστας Δημητούλης από τον Εθνικό Πειραιώς.

Κεντρικοί εκτός από τους δύο πασαδόρους αποκτήθηκε και ο Αλέξανδρος Τουρνάκης από τον Εθνικό Πειραιώς.

Ακραίοι εκτός από τους δύο Βραζιλιάνους που προαναφέρθηκαν αποκτήθηκε ο Κώστας Μακρυγιάννης από τον Πανερυθραϊκός και δανεικός από την ΕΑΠ και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Φρίξου Κωτσάκη.

Διαγώνιος είναι ο Νίκος Παλέντζας που ανανέωσε το συμβόλαιο του και λίμπερο ο Θάνος Παπαδημητρίου από τον ΠΑΟΚ και ο Σωτήρης Συναδινός από τον Ολυμπιακό.

 

 

Ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς ανανέωσε το συμβόλαιο του Τέιλορ Χαντ

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Τέιλορ Χαντ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ο Καναδός διαγώνιος της Κηφισιάς στο περσινό πρωτάθλημα της Volley League «Πάμε Στοίχημα» αναδείχθηκε κορυφαίος διαγώνιος.

Ο Τέιλορ Χαντ μιλώντας για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Κηφισιά τόνισε: « Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στην Κηφισιά. Η ομάδα μου έχει δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη και πιστεύει στις δυνατότητες μου. Όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είναι δίπλα μου, κάτι το οποίο δεν το έχω ξανασυναντήσει στην καριέρα μου όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Καναδός διαγώνιος του ΑΟΠ Κηφισιάς στη συνέχεια είπε: « Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Με προπονητή τον Κώστα Αρσενιάδη και τον βοηθό του Χρήστο Δημητρουλάκο. Μαζί με τους συμπαίκτες μου παλαιούς και νέους θα δουλέψουμε σκληρά».

Για τους στόχους της περιόδου ο Τέιλορ Χαντ επισήμανε: « Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να βελτιώνομαι κάθε μέρα μέσα από την προπόνηση. Όσον αφορά στην ομάδα όλοι μας επιθυμούμε να παρουσιάσουμε ένα δυνατό σύνολο, που θα είναι πολυδιάστατο. Με την μεγαλύτερη εμπειρία που διαθέτουμε μέσα στο γήπεδο, πιστεύω ότι θα κρατήσουμε την αυτοκυριαρχία μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που θα παρουσιαστούν».