Πρώτη του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη εν αναμονή Γιορντάνοφ

Την πρώτη συγκέντρωση για τη  νέα αγωνιστική σεζόν  πραγματοποίησε το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Κυψέλης.

Η διοίκηση του Συλλόγου εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρο Στέφανο Αυγουλέα και τον γενικό διευθυντή Σταύρο Ντίνο  καλωσορίζοντας  τους παίκτες και το τεχνικό τιμ για τη νέα χρονιά.  

Ο Αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ Στέφανος Αυγουλέας στα πρώτα του λόγια τόνισε  «Εκ μέρους του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου σας καλωσορίζω στον Παναθηναϊκό και σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει σταδιακά να επανέλθει εκεί που ήταν και εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Στόχος μας είναι να κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σύλλογο μεγάλο»!

Εν συνεχεία ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε αυτά που έζησε τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας για φέτος είναι η 4άδα. Ούτως ή άλλως οι κινήσεις που κάνουμε είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, φαίνεται και από το τεχνικό τιμ, ενώ επέστρεψε και η ιστορία του συλλόγου στο τμήμα, ο τιμ μάνατζερ, Ρούλης Αγραπιδάκης».

Στην πρώτη συγκέντρωση  ήταν παρόντες οι: Σωτήρης Πανταλέων, Χρίστος Μπέλλος, Άξελ Γιάκομπσεν, Παναγιώτης Πελεκούδας, Δημήτρης Ζήσης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αλέξανδρος Ράπτης, Μάρκος Γαλιώτος, Δημήτρης Παλαιολόγος , Γεώργιος Φύτρος και Γιώργος Πεντίδης.

Εντός των ημερών θα ενσωματωθεί στην ομάδα και ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ.