Σήμερα η κλήρωση της Volley League

Tη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Coral Hotel στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Volley League. Επίσης, θα παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των ομάδων της Volley League, αθλητές, διαιτητές και θα τιμηθούν οι κορυφαίοι της σεζόν 2017-18. Παράλληλα το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου 2018 η ΕΣΑΠ θα φιλοξενήσει και θα διοργανώσει τις εργασίες του Διοικητικού Συμβουλίου της VLA (Ευρωπαϊκής Ένωσης Λιγκών).

Στην Αθήνα θα παραβρεθούν οι πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των ιδρυτικών Λιγκών της VLA (Πολωνία, Βέλγιο, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία) οι οποίοι θα τιμήσουν και με την παρουσία τους την κλήρωσης της Volley League Πάμε Στοίχημα 2018-19.

Από την πλευρά του ο Φοίνικας συνεχίσει το βασικό πρόγραμμα της προετοιμασίας του, με τον Νίκο Ζαλμά και τους αθλητές του να έχουν ανεβάσει… ρυθμούς. Τη Δευτέρα θα γνωρίζουν και την πλήρη ανάπτυξη του προγράμματος για το πρωτάθλημα της Volley League και θα μπορεί το τεχνικό τιμ να δουλέψει πάνω σ’ αυτό το πρόγραμμα.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

 

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στον Φοίνικα Σύρου, ενόψει του νέου πρωταθλήματος. Τώρα  οι φίλοι του Φοίνικα μπορούν να κλείσουν τη δική τους θέση στο κλειστό του αθλητικού κέντρου και να είναι δίπλα στην προσπάθεια των παικτών του Νίκου Ζαλμά. Το «Πειρατικό» θέλει τους φίλους του δίπλα, σ’ αυτήν την δύσκολη και απαιτητική σεζόν.

Σε καθημερινή βάση το γραφείο του Φοίνικα παραμένει ανοικτό από τις 12:00 έως και τις 15:00 (είναι εμπρός από την Β’ κλειστή αίθουσα του αθλητικού κέντρου Δημήτριος Βικέλας»), ώστε να δοθεί σε όλους όσους θέλουν τη δυνατότητα να κάνουν τη δική τους… προεγγραφή και να βρεθούν για  ακόμη μία χρονιά κοντά στην αγαπημένη ομάδα του νησιού. Για όσους επιθυμούν να επικοινωνήσουν και να ενημερωθούν για περισσότερες λεπτομέρειες μπορούν να καλέσουν στα τηλέφωνα 6973023770 , 2281063168 (Στέλιος Τρουμπετάκης).