Ο Αστέρας Μαρμάρων δημιουργεί τμήματα βόλεϊ και προπονητής σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα θα είναι ο Μανώλης Ρούσσος

Μία νέα ομάδα… βόλεϊ

Ο Αστέρας Μαρμάρων ανοίγει νέο… κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία του, καθώς αποφάσισε να δημιουργήσει και τμήματα βόλεϊ. Βέβαια μην ξεχνάμε πως στην Πάρο τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί κλειστό γυμναστήριο και μάλιστα οι ομάδες του νησιού έχουν δημιουργήσει τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ με αρκετές σημαντικές παρουσίας. Η ομάδα των Μαρμάρων θέλει να ξεκινήσει με σωστά βήματα και γι’ αυτό αρχικά θα δημιουργήσει ομάδες υποδομών, με τη δημιουργία ακαδημίας αλλά και ενός αγωνιστικού τμήματος για παιδιά ηλικίας από 12 έως 14 ετών.

Ο πρόεδρος της διοίκησης κ. Πετρόπουλος μετά και τη σύμφωνη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου ήρθαν σε συμφωνία ε τον Μανώλη Ρούσσο. Ο κ. Ρούσσος θα αναλάβει το πόστο του προπονητή και θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα των Μαρμάρων σ’ αυτό το νέο κεφάλαιο που ανοίγει.

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Μανώλη Ρούσσου από τον Αστέρα Μαρμάρων

«Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του «Μ.Ε.Α.Σ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον προπονητή Μανώλη Ρούσσο, ο οποίος θα αναλάβει τα τμήματα Βόλλεϊ του Συλλόγου.
Καλωσορίζουμε τον Μανώλη στον «ΑΣΤΕΡΑ» και του ευχόμαστε καλή και επιτυχημένη αθλητική σεζόν!»