Ο Αστέρας Μαρμάρων δημιουργεί γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου

Το γυναικείο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη άνθηση στην Ελλάδα, καθώς η μία μετά την άλλη ομάδα δημιουργείται με στόχο την εξάπλωση του «Βασιλιά των σπορ».  Η Σύρος και η Μύκονος έχουν ήδη ομάδα που αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ η διοίκηση του Αστέρα Μαρμάρων δείχνει πρόθυμη και ζεστή στη δημιουργία τμήματος γυναικών. Αυτό φαίνεται κι από το κάλεσμα που έχει κάνει ώστε να γίνουν οι πρώτες κινήσεις και να μπουν οι βάσεις για τη δημιουργία ομάδας που σε λίγα χρόνια θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

Η ανακοίνωση κάλεσμα του Αστέρα Μαρμάρων

 

«Κάλεσμα από τον Αστέρα Μαρμάρων με σκοπό τη δημιουργία γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου για  συμμετοχή αυτής στη Γ΄ Εθνική κατηγόρια.

Την επανασύσταση του Γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου σκέφτεται ο σύλλογο μας με σκοπό τη συμμετοχή αυτής στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Το γυναικείο ποδόσφαιρο αναπτύσσεται τα τελευταία χρόνια με γρήγορους ρυθμούς, δεν μένει παρά να τους αφουγκραστούμε και να δούμε τις προοπτικές που υπάρχουν ώστε να τους ακολουθήσουμε...  

Η Γυναικεία ομάδα του Αστέρα Μαρμάρων θέλει να ξεκινήσει την πορεία της, με σχέδια για το μέλλον ώστε παράλληλα να λειτουργήσουν και  τμήματα υποδομών, απευθυνόμενα σε κορίτσια όλων των ηλικιών (από 5 ετών και άνω), με σκοπό το χτίσιμο των κατάλληλων υποδομών για το μέλλον, με σοβαρότητα, δουλειά, όραμα και αγάπη για το σωστό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα αυτή την εποχή γίνεται "ΚΑΛΕΣΜΑ" σε όλα τα κορίτσια της Πάρου που θα μπορούσαν να  πλαισιώσουν τις τάξεις του αγωνιστικού τμήματος Ποδοσφαίρου της ομάδας μας σε ένα τέτοιο εγχείρημα, όπου μετά από αξιολόγηση των δεδομένων που θα προκύψουν θα μπορέσει να κριθεί το μέλλον αυτού του εγχειρήματος.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ¨οικογένεια¨ του Αστέρα Μαρμάρων, Υπεύθυνη της οργάνωσης του Γυναικείου Τμήματος Ποδοσφαίρου είναι η κυρία  Μαριάννα Επιτροπάκη. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 69728349».