Δημήτρης Καζάζης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Πήγασο Πολίχνης»

Ικανοποιημένος με την απόδοση των παικτών εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας της Σύρου Δημήτρης Καζάζης. Ο Έλληνας τεχνικός ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Θεοδώρου μίλησε για την πίστη που υπήρχε στην ομάδα του για θετικό αποτέλεσμα στη Σύρο, καθώς ο Πήγασος Πολίχνης ήθελε να εκμεταλλευτεί τις απουσίες των Ιερεζουέλο και Τζούριτς.

 

Δημήτρης Καζάζης (Προπονητής Φοίνικα Σύρου ONEX): Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Ο Πήγασος δεν είχε να χάσει κάτι οπότε έκανε ελεύθερο παιχνίδι. Θεωρώ όμως ότι προσαρμοστήκαμε καλά απέναντί του, με σωστή τακτική και φέραμε ένα καθαρό τρίποντο. Δεν είναι η εμφάνιση που αναζητούμε, αλλά ήταν μία καλή εμφάνιση. Εμείς είχαμε αρκετές άμυνες και τις διαχειριστήκαμε αρκετά καλά, πήγαμε στην κόντρα μπάλα και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, συν το ότι θεωρώ ότι είχαμε θετικό πρόσημο και στο κομμάτι του σερβίς.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι δύσκολο παιχνίδι, πρόκειται για κορυφαία ομάδα. Από την άλλη εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε προετοιμασία τη Δευτέρα πλήρεις, γιατί αυτή την εβδομάδα είχαμε αρκετά προβλήματα και εφόσον προετοιμαστούμε σωστά, θα πάμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

Ηρακλής Θεοδώρου (Προπονητής Πήγασου Πολίχνης): Ξέραμε ότι θα είναι εξαιρετικά δύσκολη η αποστολή αυτή. Προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στο σκορ, σε κρίσιμες στιγμές όμως δείξαμε αδυναμίες και κατάφερε ο Φοίνικας με πιο ποιοτικές ενέργειες να κερδίσει τα σετ. Είμαστε θλιμμένοι γιατί πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι, λόγω των απουσιών του Ιερεζουέλο και Τζούριτς. Προχωράμε όμως, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι γιατί είναι πολύ μεγάλος ο δρόμος.

Εάν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σήμερα θα μπορούσαμε κι εμείς να κάνουμε μία μίνι έκπληξη, όπως ο Άθλος στον Ολυμπιακό, αλλά είναι σημαντικό να παλεύουν οι ομάδες, να μην υπάρχει αυτή η χαοτική διαφορά που πιστεύαμε ότι υπάρχει. Το παιχνίδι με τον Άθλο πρέπει να το πάρουμε.

Μάρκος Γαλιώτος (Πασαδόρος Φοίνικα Σύρου ONEX): Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Πήγασος είναι πολύ ανταγωνιστικός, έχει ρυθμό εάν βγάλει κάποιες άμυνες και μετά προσπαθούν τα παιδιά και έχουν περισσότερη ένταση στο παιχνίδι τους. Κρατήσαμε τον ρυθμό μας, κάναμε το δικό μας παιχνίδι, το δικό μας λιθαράκι και πήραμε τους τρεις βαθμούς.

Όσον αφορά τη δική μου θέση, είναι σημαντικό ένας πασαδόρος να παίρνει χρόνο συμμετοχής για να παίζει πιο ελεύθερα. Από τη στιγμή που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία από τον προπονητή μου να παίρνω χρόνο συμμετοχής, αγώνα με τον αγώνα πηγαίνω καλά και μετά το καλοκαίρι με την Εθνική, είναι κάτι που θέλω και προσπαθώ.

Τώρα ξεκινάει μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, θα μπούμε τη Δευτέρα πολύ καλά στις προπονήσεις, να κάνουμε focus στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε.

Θανάσης Κεσεσίδης (Κεντρικός Πήγασου Πολίχνης): Καταρχάς συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου, εμείς μπήκαμε για να πάρουμε περισσότερα, κάτι που δεν έγινε. Η ομάδα υστέρησε στα καίρια σημεία του παιχνιδιού. Προχωράμε όμως, η επόμενη αγωνιστική μάς ενδιαφέρει πολύ, να δουλέψουμε και να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να προετοιμαζόμαστε ανάλογα σε κάθε παιχνίδι, να ξέρουμε τι μας περιμένει και να προσπαθούμε.