Γιόρτασαν την παραμονή τους στη Volley League

Διοίκηση, αθλητές, αλλά και φίλοι της ομάδας που στήριξαν την προσπάθειά του Φοίνικα καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, γιόρτασαν την παραμονή της, στη Volley League. Σαν μία μεγάλη οικογένεια, η διοίκηση θέλησε να ευχαριστήσει τόσο τους παίκτες κι όσους ήταν δίπλα της λίγο πριν ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το «Πειρατικό» υπενθυμίζεται πως βρέθηκε σε αρκετά δύσκολη θέση, καθώς χρειάστηκε να παίξει αγώνες για την παραμονή του στην κατηγορία με την Καλαμάτα. Οι Συριανοί επικράτησαν και στους τρεις αγώνες και παρέμειναν στην κατηγορία.

Η ανακοίνωση για το γεύμα από πλευράς Φοίνικα Σύρου

Μετά την ολοκλήρωση μιας ομολογουμένως  δύσκολης σεζόν, όπου οι τρεις τελευταίοι αγώνες των play offs μείνανε στην ιστορία της Volley League και με την απόδοσή τους οι αθλητές μας, τίμησαν την ιστορική φανέλα του ΑΟ Φοίνικα Σύρου και διατήρησαν την ομάδα μας εκεί που διαχρονικά ανήκει, στα σαλόνια της Volley League ήρθε η ώρα του αποχαιρετισμού.

Το ΤΑΑ και το ΔΣ του ΑΟ Φοίνικα Σύρου παρέθεσαν, γεύμα στο wine Bar Mammo, στην ομάδα και σε όλους τους συντελεστές που συνέβαλλαν, ο κάθε ένας από το πόστο του, αυτή τη δύσκολή χρονιά και καταφέραμε όλοι μαζί να χαρούμε στο τέλος, με την επίτευξη του στόχου μας.

Για αυτό το λόγο και θέλοντας να βρεθούμε με τους φίλους της ομάδας οι οποίοι καθ’ όλη τη χρονιά μας τίμησαν και μας εμψύχωσαν με την παρουσία τους στο γήπεδο, μετά το τέλος του δείπνου πήγαμε για διασκέδαση στα night club DUSK και Severo.

Ένα κύκλος κλείνει και ένας νέος ανοίγει.

Το τέλος κάθε σεζόν μας βρίσκει όλους έντονα συναισθηματικά φορτισμένους αλλά ταυτόχρονα μας δίνει ενέργεια και δύναμη να ξεκινήσουμε το “χτίσιμο” της νέας ομάδας με αισιοδοξία.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο, τους πραγματικούς φίλους του ΑΟ Φοίνικα Σύρου, που πίστεψαν σε εμάς και μας στήριξαν με κάθε τρόπο.

Ετικέτες: