Κοινό Τηνίων - Αλικάρη Ευαγγελία

Η γοητεία της πολυφωνίας στη λήψη αποφάσεων

  • Τρίτη, 21 Μαΐου, 2019 - 10:26

Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους ικανούς και συνειδητοποιημένους, με ελεύθερη βούληση και πνεύμα, οι οποίοι θα έχουν το ηθικό και το πολιτικό σθένος, να προσφέρουν, να πράξουν και να αγωνιστούν για το καλύτερο, με κύριο γνώμονα το κοινό καλό και το δίκαιο των πολιτών.

Ανθρώπους χωρίς επιρροές, χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες. Ανθρώπους που θέτουν το εμείς πάνω από το εγώ και το είναι έναντι του φαίνεσθαι και σκέφτονται με μόνο κριτήριο τη βελτιστοποίηση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των πολιτών.

Ζούμε σε ένα τόπο όπου κουραστήκαμε να βλέπουμε τους αιρετούς να ρίχνουν ο ένας το φταίξιμο στον άλλο και στην πραγματικότητα κανείς να μην παίρνει την ευθύνη, κανείς να μη ζητάει συγνώμη και κανείς να μην κάνει αυτοκριτική.

Πρέπει να ξεκολλήσουμε.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μου, είναι σχεδόν υποχρεωτικό να ασχοληθώ με τα κοινά και να εκφράσω πολιτική σκέψη. Αν μείνουμε όλοι στα σπίτια μας και καθόμαστε, απαξιώνοντας τους τοπικούς άρχοντες και παρακολουθώντας τους από μακριά, ουσιαστικά συναινούμε με τις αποφάσεις τους.

Είμαι μέλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης "Κοινό Τηνίων" από το 2016 και θέτω τον εαυτό μου σε υποψηφιότητα επειδή αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική πολιτική ομάδα που με εκφράζει στο σύνολό της.

Η γοητεία της πολυφωνίας στην λήψη αποφάσεων, η αλληλεγγύη, η κοινωνική ισότητα, η διαφάνεια, λέξεις χαρακτηριστικές του Κοινού Τηνίων με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους είμαι υποψήφια.