Εμβαλωματικού χαρακτήρα ενέργειες σε επίπεδο αντικατάστασης των κερκίδων στα δημοτικά γήπεδα τένις

Αντικατάσταση με εκκρεμότητες

Τη δυνατότητα να απολαμβάνει προπονήσεις αλλά και αγώνες αντισφαίρισης έχει πλέον το ενδιαφερόμενο κοινό της Σύρου με φόντο την αντικατάσταση του βασικού τμήματος των μέχρι πρότινος κατεστραμμένων κερκίδων στα δημοτικά γήπεδα του Αθλητικού Κέντρου “Δημήτριος Βικέλας”.

Η τοποθέτηση νέου εξοπλισμού μετά την καθαίρεση του προηγούμενου που ήταν σκουριασμένος, με αποτέλεσμα για μεγάλο χρονικό διάστημα ετών να έχει απαγορευθεί η πρόσβαση αθλητών κι επισκεπτών σε αυτές, μπορεί να “άνοιξε” τη δυνατότητα παρακολούθησης αγώνων, ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως, παρατηρούνται σοβαρές εκκρεμότητες που προδίδουν λύση εμβαλωματικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, αν και οι θέσεις των κερκίδων έχουν αντικατασταθεί, ωστόσο, δεν έγινε το ίδιο με τη βάση τους, κάτω από την οποία παραμένει ένας μικρός κλειστός χώρος, με αποτέλεσμα η εικόνα τους να προδίδει μία προχειρότητα στην απόφαση αντικατάστασής τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης θα προβούν σε νέες εργασίες περαιτέρω συντήρησης των κερκίδων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να αναβαθμιστεί η εικόνα τους.

Ετικέτες: