ΚΔΕΠΑΠ

"Η δράση των αθλητικών συλλόγων θα αναπτυχθεί περισσότερο"

  • Τρίτη, 27 Ιουνίου, 2017 - 09:30

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και η Αθλητική Επιτροπή της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής περιόδου 2016 -2017 εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στις διοικήσεις των αθλητικών συλλόγων του νησιού μας που στην δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα μας και κατ’ επέκταση το νησί μας, κατάφεραν με τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειές τους να στηρίξουν τις ομάδες και τους αθλητές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Μέσα από αυτές τις επίπονες προσπάθειες ανέτειλαν σημαντικές διακρίσεις, τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο που ξεπέρασαν τα στενά όρια του νησιού μας και πρόβαλαν τον τοπικό μας αθλητισμό σε Κυκλαδικό, Περιφερειακό αλλά και Πανελλήνιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα ο Α.Ο. Πάρου με τις ποδοσφαιρικές ομάδες του στην κατηγορία Κ-18 αναδείχθηκε Πρωταθλητής Κυκλάδων, στην Κ-16 κατέλαβε την 3η θέση στο Κυκλαδικό Πρωτάθλημα ενώ με την Κ-14 συμμετείχε στο Final-4.

Ο Α.Μ.Ε.Σ. Μαρπησσαϊκός με την ποδοσφαιρική ομάδα Κ-12 συμμετείχε στο Final-4 του Κυκλαδικού Πρωταθλήματος και με την ομάδα μπάσκετ Κορασίδων συμμετείχε στο Final-4 της κατηγορίας του Κυκλαδικού Πρωταθλήματος.

Ο Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας συνέχισε και την φετινή χρονιά την έντονη δραστηριότητα του σε όλα τα τμήματα και τις ηλικίες .

Μεγάλη ικανοποίηση προκάλεσε η επαναδραστηριοποίηση του Μ.Ε.Α.Σ. Αστέρας Μαρμάρων και η συμμετοχή πολλών παιδιών στις ακαδημίες του όπως και η συγκρότηση γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου.

Ο στίβος επίσης έφερε διακρίσεις, ιδιαίτερα στα τμήματα ανάπτυξης, σε Κυκλαδικούς και Περιφερειακούς αγώνες, όπου πέντε (5) αθλητές του Α.Ο. Πάρου κατάφεραν να πιάσουν το όριο συμμετοχής για τους Πανελλήνιους αγώνες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Πάρου (Ν.Ο.Π.) με το τμήμα Ιστιοπλοΐας, κατάφερε μέσα από σκληρό ανταγωνισμό να φέρει διακρίσεις από Περιφερειακούς αγώνες αλλά και διεθνή μίτινγκ.

Επίσης αθλητές των Σχολών Πολεμικών Τεχνών που δραστηριοποιούνται στο νησί μας είχαν σημαντικές επιτυχίες σε διασυλλογικούς, Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες.

Τέλος αναφέρουμε τον πάντα δραστήριο Αθλητικό Ποδηλατικό Όμιλο Πάρου (Α.Π.Ο.Π.) αθλητές του οποίου συμμετείχαν σε πολλούς αγώνες εκτός Πάρου με σημαντικά πλασαρίσματα.

Οι δύο μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο νησί μας με ιδιαίτερη επιτυχία και πολλές συμμετοχές αθλητών κυρίως εκτός Πάρου, ήταν ο 8ος Υπερμαραθώνιος Γύρος Πάρου και ο Ποδηλατικός Γύρος Πάρου. Διοργανώσεις που πραγματοποιήθηκαν χάρη στις μεγάλες προσπάθειες του Α.Ο. Πάρου του Α.Π.Ο.Π., των εκατοντάδων εθελοντών, του Κέντρου Υγείας, του Αστυνομικού Τμήματος, του Λιμεναρχείου και της Ε.Ο.Δ. Πάρου που συνέδραμαν στην επιτυχή και απαιτητική διεξαγωγή των αγώνων.

Με την ελπίδα και την ευχή ότι η δράση των αθλητικών συλλόγων του νησιού μας θα συνεχιστεί και θα αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο τα προσεχή έτη, συγχαίρουμε τους Προέδρους τα μέλη των διοικήσεων, τους αθλητές και τους προπονητές. Τους ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία και τους διαβεβαιώνουμε ότι η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της θα είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα πολύ σημαντικό έργο που επιτελούν.

Ετικέτες: