Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ενόψει καρναβαλικών παρελάσεων στη Σύρο

  • Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2020 - 06:21

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης ενημερώνει τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» 2020, και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/300-α’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων και την υπ’ αριθμ. 03/2020 απόφαση του Λιμεναρχείου Σύρου:

  • Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 και από ώρα 19:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία:

α. Σε τμήμα της οδού «Εθνικής Αντιστάσεως» και συγκεκριμένα από το ύψος του Γηπέδου Άνω Σύρου μέχρι και την είσοδο της «Καμάρας» στον οικισμό Άνω Σύρου.

β. Σε τμήμα της οδού «3ης Σεπτεμβρίου» και συγκεκριμένα από την είσοδο της «Καμάρας» μέχρι την περιοχή «Απάνω Μεριά» Άνω Σύρου για απόσταση 100 μ.

  • Την Κυριακή 01 Μαρτίου 2020 και από ώρα 15:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων στις οδούς:

Ελ. Βενιζέλου, Α. & Ε. Μπαρμπέτα, Γ. Γουλανδρή, Παναγούλη, Θ. Σπερχειού, Στ. Πρωίου έως τη διασταύρωση με την οδό Κέας, Γ. Γεννηματά, Μ. Μερκούρη & Ι. Βαρδάκα, Χίου, Λεωτσάκου, Κ. Καραμανλή και έμπροσθεν της Πλ. Μιαούλη και του Θεάτρου Απόλλων.

  • Την Κυριακή 01 Μαρτίου 2020 και από ώρα 16:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων, απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων επί της παραλιακής οδού «Ακτής Στρατάρχου Παπάγου», «Ακτής Εθνικής Αντιστάσεως» και «Ακτής Πέτρου Ράλλη», από το ύψος της Πυροσβεστικής μέχρι και την Πλατεία Κανάρη.
  • Κατά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα, επιτρέπεται η προσωρινή στάθμευση των Ε.Δ.Χ. οχημάτων ταξί, εντός του λιμενικού χώρου απέναντι από την Πυροσβεστική, έως το πέρας της καρναβαλικής παρέλασης.
  • Από το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 08:00 έως την Κυριακή 01 Μαρτίου 2020 και μέχρι το πέρας των καρναβαλικών εκδηλώσεων, απαγορεύεται η στάθμευση των οχημάτων στις οδούς:

Κ. Καραμανλή, Λεωτσάκου, Μ. Μερκούρη, Γ. Γεννηματά, Ε. Μπαρμπέτα και Γ. Γουλανδρή. 

  • Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.