Εξιχνίαση κλοπών και περιπτώσεων φθορών στη Θήρα

  • Σάββατο, 9 Μαρτίου, 2019 - 16:10

Εξιχνιάστηκαν χθες (8 Μαρτίου 2019), έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο κλοπές και τέσσερις περιπτώσεις φθορών.

Οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και σχηματίσθηκε σε βάρος τους ποινική δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της διάπραξης κλοπών και διακεκριμένων φθορών.

Πρόκειται για δυο αλλοδαπούς ηλικίας 22 και 17 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν εντός των ορίων του αυτοφώρου, καθώς και δυο ημεδαπούς ηλικίας 15 και 16 ετών.

Όπως διακριβώθηκε, οι κατηγορούμενοι κατά το τελευταίο εικοσαήμερο ενεργώντας από κοινού νυχτερινές ώρες προκάλεσαν φθορές σε τέσσερις σχολικές μονάδες του νησιού.

Επιπλέον, στο πλαίσιο συνδυαστικής αξιοποίησης στοιχείων εξακριβώθηκε ότι, οι δυο αλλοδαποί δράστες την 07.03.2019 αφαίρεσαν τσάντα από πελάτισσα καταστήματος νυχτερινής διασκέδασης και την 06.03.2019 πρώτες πρωινές ώρες παραβίασαν επιχείρηση «minimarket» και αφαίρεσαν χρήματα.

Όλοι οι εμπλεκόμενοι νεαροί εντοπίσθηκαν και προσήχθησαν χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Θήρας, όπου εξεταζόμενοι αποδέχτηκαν τις πράξεις τους.

Ο 22χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.

Ετικέτες: