Συνάντηση Γ. Λεονταρίτη με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ν. Αιγαίου

  • Τρίτη, 12 Μαρτίου, 2019 - 14:50

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη είχε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στη Σύρο ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου, Ταξίαρχος Ιωσήφ Κανακουσάκης, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του μετά τις πρόσφατες κρίσεις της ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τον κ. Κανακουσάκη συνόδευε ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων & Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, Αστυνόμος Α’ Πέτρος Βασιλάκης.

Ο κ. Λεονταρίτης συνεχάρη τον Ταξίαρχο για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι η αγαστή συνεργασία με τις τοπικές αρχές θα συνεχιστεί, επ’ ωφελεία της διατήρησης της τάξης και της ασφάλειας στα νησιά μας.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων δήλωσε σχετικά: «Το Νότιο Αιγαίο, εκτός από κορυφαίος τουριστικός προορισμός, αποτελεί μία από τις πλέον ασφαλέστερες περιοχές της Ελλάδας. Το γεγονός αυτό είναι αποτέλεσμα του υψηλού αισθήματος καθήκοντος που επιδεικνύουν όσοι υπηρετούν στις Αστυνομικές Υπηρεσίες των νησιών μας, οι οποίες αν και υποστελεχωμένες, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές. Η κυβέρνηση θα πρέπει, πριν την έναρξη της νέας θερινής περιόδου, να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την στελέχωση τους, ούτως ώστε οι μόνιμοι κάτοικοι, αλλά και επισκέπτες των νησιών μας να συνεχίσουν να αισθάνονται ασφαλείς».