Υπ. Ναυτιλίας - Λιμενικό Σώμα

Άμεση η εξυπηρέτηση των επιβατών του Super Ferry που υπέστη βλάβη

  • Τρίτη, 23 Απριλίου, 2019 - 17:07
φωτο: hcg.gr

Αιφνίδια βλάβη υπέστη σήμερα το πρωί το πλοίο SuperFerry της εταιρείας Golden Star Ferries, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ραφήνα- Άνδρος- Τήνος- Μύκονος. Το πλοίο, με περίπου 860 επιβάτες, διέκοψε το δρομολόγιο του και με ίδιες δυνάμεις επέστρεψε στο λιμάνι της Ραφήνας. Άμεσα οι υπηρεσίες του ΥΝΑΝΠ προχώρησαν σε συνεννόηση με την πλοιοκτήτρια εταιρεία αλλά και άλλες ακτοπλοϊκές εταιρείες, έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν οι επιβάτες του SuperFerry και να αναπληρωθούν τα δρομολόγια της γραμμής μέχρι να επιδιορθωθεί η βλάβη.

Έτσι οι επιβαίνοντες και τα οχήματα του SuperFerry, θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για Τήνο και Μύκονο με το πλοίο SuperRunner της εταιρείας Golden Star Ferries, το οποίο απέπλευσε από την Ραφήνα σήμερα, Μ. Τρίτη 23/4, στις 12.15. Ενώ οι επιβάτες και τα οχήματα που προορισμό είχαν την Άνδρο, εξυπηρετούνται από το πλοίο Θεολόγος, της εταιρείας Fast Ferries, που αναχωρεί σήμερα, Μ. Τρίτη 23/4, εκτάκτως, στις 13.00 για Ραφήνα- Άνδρος και επιστροφή. Το απογευματινό δρομολόγιο του εν λόγω πλοίου θα εκτελεστεί με μια μικρή καθυστέρηση (18.00, αντί 17.30).

Από αύριο Μ. Τετάρτη 24/4 τα δρομολόγια της γραμμής Ραφήνα- Άνδρος- Τήνος- Μύκονος και επιστροφή, θα εκτελούνται από το πλοίο SuperFerry II της εταιρείας Golden Star Ferries.

Ετικέτες: