"ΠΡΩΤΗ" ΗΛΕΙΑΣ

Φρίκη στην Ανδραβίδα: Δολοφονήθηκαν πατέρας, μητέρα και δύο παιδιά 2 και 3 ετών

  • Παρασκευή, 4 Μαρτίου, 2022 - 06:24

Δεν χωρά ανθρώπινος νους το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Ανδραβίδα. Μία οικογένεια ξεκληρίστηκε από χέρι αγνώστου και το αποτρόπαιο θέαμα αντίκρισε για πρώτη φορά ο μοναδικός επιζών της τραγωδίας… ένα παιδί 12 ετών.

Στην κατοικία στην Ανδραβίδα βρέθηκαν νεκροί μία γυναίκα και ένας άντρας (σύζυγοι), ένα παιδί ενός έτους πνιγμένο ενώ ένα παιδί 2 ετών εξέπνευσε κατά την μεταφορά του στο Κ.Υ. Γαστούνης. Από το μακελειό γλίτωσε ένα παιδί 12 ετών που σύμφωνα με πληροφορίες έπαιζε έξω από το σπίτι.

Ο 12χρονος γιος της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιζε έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Ανδραβίδα, κοντά στον Αγ. Κωνσταντίνο. Όταν ο 12χρονος επέστρεψε στην οικία, αντίκρισε μέσα σε μία λίμνη από αίμα, την 37χρονη μητέρα του, τον 32χρονο πατριό του και τα δύο του ετεροθαλή αδέρφια, δύο και τριών ετών αντίστοιχα. Σοκαρισμένος ο 12χρονος και μη μπορώντας να πιστέψει αυτό το οποίο είχε αντικρίσει, προσπάθησε να μεταφέρει εκτός της οικίας το ένα από τα αδερφάκια του, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να το μεταφέρει σε μεγάλη απόσταση  και έσπευσε σε γειτονικό πρόσωπο το οποίο αμέσως ειδοποίησε της Αστυνομία.

Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και ασθενοφόρο έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να σώσουν τα δύο παιδιά που φάνηκε να δείχνουν σημάδια ζωής μεταφέροντάς τα στο Κ.Υ. Γαστούνης, αλλά ήταν αργά…  καθώς οι εξέπνευσαν κατά την μεταφορά τους.

Οι δύο γονείς, Aρμάντο και Μαρία Κλότσι, Αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με πληροφορίες, πυροβολήθηκαν με περίστροφο στο κεφάλι, ενώ τα δύο μικρά παιδιά ηλικίας 2 και 3 χρονών αντίστοιχα, έχασαν την ζωή τους από πνιγμό καθώς όλα δείχνουν ότι ο ή οι δράστες του μακελειού, έφραξαν τη μύτη και το στόμα των δύο μικρών παιδιών με αποτέλεσμα να πάθουν ασφυξία.  ενώ τα δύο παιδιά πέθαναν από πνιγμό. Στο χώρο έχει βρεθεί ένας κάλυκας από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με πηγές, η Αστυνομία εικάζει πως τα θύματα σύρθηκαν και πως το αποτρόπαιο έγκλημα ήταν καλά προμελετημένο.

Η αστυνομία αναζητά εκτός οικογενειακού περιβάλλοντος, τον δράστη της τετραπλής δολοφονίας, ο οποίος φέρεται ότι είναι άνθρωπος που συνδέεται με την αδικοχαμένη οικογένεια. Οι τέσσερις σοροί θα μεταφερθούν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών.

Στα ίχνη του 60χρονου δολοφόνου η ΕΛΑΣ

Στο σπίτι στο οποίο διέμενε ο 60χρονος δολοφόνος, που ξεκλήρισε την οικογένεια του Aρμάντο και Μαρία Κλότσι σκοτώνοντας και τα δύο παιδιά τους, πραγματοποίησαν έρευνα οι αρχές, χωρίς ωστόσο ο ίδιος να εντοπιστεί. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οι σοροί του Aρμάντο και της Μαρίας βρέθηκαν μπροστά στο τρέιλερ του 60χρονου άνδρα ο οποίος, είχε ήδη «φορτώσει» την σορό του ενός παιδιού και ετοιμαζόταν να «φορτώσει» και την σορό του μικρότερου παιδιού, ωστόσο δεν πρόλαβε… καθώς στο σπίτι έφτασε ο 12χρονος γιος της οικογένειας που έπαιζε μαζί με άλλα παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης σκόπευε να εξαφανίσει ολόκληρη την οικογένεια, και αυτός είναι και ο λόγος που αποπειράθηκε να καθαρίσει και τα αίματα από την οικία στην οποία διέμενε η οικογένεια.

Στην Ανδραβίδα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία, σχετικά με τους λόγους που ο 60χρονος οδηγήθηκε στο αποτρόπαιο έγκλημα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να αιτιολογεί την πράξη του. Η σύλληψη του δράστη, αναμένεται να δώσει απαντήσεις στα «γιατί» που υπάρχουν σχετικά με το φονικό, αλλά και το πώς μπόρεσε να ξεκληρίσει μία ολόκληρη οικογένεια βάζοντας τέλος και στην ζωή δύο  μικρών παιδιών.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών έχουν στραφεί στον εντοπισμό του 60χρονου δράστη, ο οποίος μέχρι στιγμής διαφεύγει της σύλληψης.

Απαντήσεις για το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλονίζει τη χώρα αναμένεται να δοθούν με τη σύλληψη του 60χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας του 12χρονου έρχεται από την Αθήνα προκειμένου να καταθέσει αλλά και να πάρει στην αγκαλιά του τον γιο του που ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ.

Αναζητείται ο 62χρονος δράστης της τετραπλής δολοφονίας

Τις Αστυνομικές Αρχές είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν ο 62χρονος άνδρας ο οποίος αναζητείται για την τετραπλή δολοφονία.

Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες της «Πρώτης» ο 62χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν για απόπειρα ανθρωποκτονίας, κάτι το οποίο γνώριζαν καλά οι κάτοικοι της περιοχής…. Ο 62χρονος μάλιστα άνδρας ήταν μέλος σκοπευτικού συλλόγου, ενώ σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες πηγές, εντός της οικίας του, εντοπίστηκαν όπλα για τα οποία δεν υπήρχε σχετική άδεια.

Ο δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος, φέρεται ότι ήταν ιδιοκτήτης του οικήματος όπου έγινε το άγριο φονικό.

Ο 62χρονος, που αναζητείται από τις Αρχές, φαίνεται ότι είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, καθώς είχε φροντίσει να μεταφέρει και να στερεώσει με μία μπουκάλα υγραερίου το τρέιλερ προκειμένου να «φορτώσει» ευκολότερα τις σορούς των θυμάτων του, για να τις «ξεφορτωθεί» στην συνέχεια… Αυτό που φαίνεται ότι δεν είχε υπολογίσει ήταν ότι ο 12χρονος γιος της Marija θα είχε πάει για παιχνίδι και θα επέστρεφε στο σπίτι αρκετή ώρα αργότερα…. Η απουσία του 12χρονου δεν φάνηκε να προβληματίζει τον 62χρονο άνδρα, ο οποίος φαίνεται ότι σκόπευε να «επιτεθεί» και στο μεγάλο παιδί της οικογένειας. Αυτό το οποίο όμως δεν είχε υπολογίσει ήταν ότι ο 12χρονος θα επέστρεφε στο σπίτι του, ενώ απ έξω από αυτό θα βρίσκονταν και άλλα παιδιά, τα οποία έπαιζαν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι σοροί τόσο του Armando  όσο και της  Marija εντοπίστηκαν στην αυλή του σπιτιού, μπροστά από το τρέιλερ, ενώ πάνω σε αυτό βρισκόταν η σορός του τρίχρονου αγοριού. Η σορός του μόλις δύο ετών παιδιού, ήταν μέσα στο σπίτι, έχοντας διάσπαρτες κηλίδες αίματος γύρω του. Ο 12χρονος φτάνοντας στο σπίτι του είδε τον μικρότερο αδερφό του στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του και αίματα στο πάτωμα της οικίας και προσπάθησε να τον βοηθήσει μεταφέροντας τον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 62χρονος έμενε σε πολύ κοντινή απόσταση από το σπίτι που διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, το οποίο έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα.

 

Ετικέτες: