“ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ”

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 56χρονη σύζυγο του και παραδόθηκε στις αρχές -Συγκλονίζει το φονικό

  • Δευτέρα, 1 Αυγούστου, 2022 - 06:22

Συγκλονίζει η νέα γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο, με θύμα μια 56χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή από το χέρι του 60χρονου συζύγου της.

Το άγριο φονικό συνέβη λίγο μετά τις 10:00 το πρωί της Κυριακής στο  Άνω Μαλάκι στο Ρέθυμνο, με μια 56χρονη γυναίκα να πέφτει νεκρή από το χέρι του συζύγου της ο οποίος λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι λόγοι που οδήγησαν στο άγριο φονικό ήταν ο καυγάς που ξέσπασε μεταξύ του ζευγαριού με την 56χρονη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να φαίνεται πως ζήτησε από τον σύζυγο της να χωρίσουν και τον 60χρονο να μαχαιρώνει μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα. Την 56χρονη βρήκε ο ένας από τους γιούς της οικογένειας ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο 60χρονος μετά την άγρια δολοφονία της 56χρονης σύμφωνα με πληροφορίες , πήρε το όχημα του και λίγη ώρα αργότερα και ενώ είχαν ξεκινήσει να τον αναζητούν, παραδόθηκε στις αρχές ομολογώντας την πράξη του και υποδεικνύοντας στους αστυνομικούς που βρίσκεται το όπλο του εγκλήματος - ένα μαχαίρι κουζίνας με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της 56χρονης -.

Το ζευγάρι είχε τέσσερα ενήλικα παιδιά τρεις γιους και μια κόρη και μάλιστα  πριν από δεκαπέντε περίπου ημέρες η οικογένεια είχε χαρές ,αφού είχε παντρέψει τον έναν από τους γιούς της.  Σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή όλοι κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι που δεν είχε δώσει δικαιώματα και δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε προβλήματα , μη μπορώντας να πιστέψουν την τραγωδία που συνέβη το πρωί της Κυριακής και που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου ενώ ο 60χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.