Σύρος: Αμείωτες οι έρευνες για τον εντοπισμό σορού στο λιμάνι της Ερμούπολης

  • Πέμπτη, 13 Απριλίου, 2023 - 19:25

Αμείωτες συνεχίζονται οι έρευνες του Λιμεναρχείου Σύρου για τον εντοπισμό σορού που εθεάθη το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στο λιμάνι της Ερμούπολης.

Όλα άρχισαν γύρω στις 15:00, όταν το πλήρωμα ρυμουλκού ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Σύρου για την ύπαρξη μίας σορού να επιπλέει στο νότιο τμήμα του λιμανιού.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο πως πρόκειται για σώμα, το οποίο παραπέμπει σε ανήλικο παιδί.

Άμεσα στο Λιμεναρχείο σήμανε συναγερμός και στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Από την πρώτη στιγμή σκάφη του Λιμενικού, αλλά και ιδιωτικά πλεούμενα «χτενίζουν» το λιμάνι, ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και δύτες.

Την τελευταία ώρα οι έρευνες έχουν επεκταθεί και περιμετρικά του λιμανιού της Ερμούπολης, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από τις λιμενικές Αρχές, υπάρχει σχεδόν η βεβαιότητα πως η σορός δεν έχει εξέλθει του λιμανιού, εξαιτίας των θαλάσσιων ρευμάτων.

Όπως και να έχει πάντως, μεγάλο στοίχημα για το Λιμεναρχείο της Σύρου είναι να καταφέρουν να εντοπίσουν τη σορό πριν πέσει το σκοτάδι, κάτι που, όπως είναι φυσικό, θα δυσχεράνει ακόμα περισσότερο τις έρευνες.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως μέχρι στιγμής στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων δεν έχει υπάρξει κάποια καταγγελία για εξαφάνιση ανηλίκου, κάτι που περιπλέκει τα σενάρια αναφορικά με την ταυτότητα του πτώματος.

Συνεχής ενημέρωση...

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ: Επιχείρηση του Λιμενικού για τον εντοπισμό πτώματος στο λιμάνι της Ερμούπολης