Κοινωνικά

Κυκλοφοριακά μέτρα για τη διεξαγωγή του Syrathlon 2019

Το Λιμεναρχείο Σύρου ορίζει κυκλοφοριακά μέτρα στην Ερμούπολη για τη διεξαγωγή του Syrathlon 2019 στη Σύρο. Δείτε αναλυτικά το επισυναπτόμενο έγγραφο. 

Η ιστιοπλοϊκή μεταφορά προϊόντων από τη SailMed στη Σαντορίνη

Το Βιομηχανικό Μουσείο Τομάτας σας καλεί την Τετάρτη 26 Ιουνίου και ώρα 20:00μμ. σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην οικολογική θαλάσσια μεταφορά.

Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης και η μη κερδοσκοπική οργάνωση SailMed μας προσκαλούν σε μια συζήτηση με τον Κο...

Απουσιάζει ο προγραμματισμός καθαριότητας

Παντελής απουσία εργασιών καθαριότητας καταγράφεται στις μικρές κάθετες - προς τον πεζόδρομο της Ερμούπολης – οδούς, η εικόνα των οποίων προδίδει την έλλειψη επαρκούς προγραμματισμού για τα μικρά “περάσματα”, που χρησιμοποιούν κάτοικοι κι επισκέπτες.

Δεδομένης της επισκεψιμότητας στη Σύρο...

“Οι επόμενες γενιές να έχουν το περιβάλλον που τους αξίζει”

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 22 - 23 Ιουνίου ο καθαρισμός των παραλιών «Αετός» και «Βαρβαρούσα» από τον Φορέα Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Κυκλάδων σε συνεργασία με το Μεσογειακό Ινστιτούτο για τη Φύση και τον Άνθρωπο (MedINA) και την υποστήριξη του Cyclades Preservation Fund!

...

Καμία κίνηση... παρά τον καύσωνα

Χωρίς φροντίδα και εργασίες καθαρισμού και αποψίλωσης παραμένει σχεδόν στο σύνολό του, το οδικό δίκτυο της Σύρου, με την ανησυχία των πολιτών κυρίως σε περιοχές εκτός πόλης και χωριά να αυξάνεται, δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών που έχουν αρχίσει να καταγράφονται σε καθημερινή βάση.

Αν...

Γράμμα στον Υπουργό Ναυτιλίας από τους επιχειρηματίες Ανάφης

Είμαστε επαγγελματίες στο νησί της Ανάφης ― ένα νησί που βρίσκεται σε απόσταση μόλις δώδεκα μιλίων από την Σαντορίνη, αλλά δεν διαθέτει ακτοπλοϊκή συγκοινωνία. Ο μοναδικός τρόπος πρόσβασης σε αυτό είναι μέσω της μίας και μοναδικής γραμμής της ANEK Lines από τον Πειραιά.

Τους θερινούς...

Εκτέλεση ασφαλτοστρώσεων στην περιοχή Πυργί στις 26 Ιουνίου

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΥΡΓΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019.

 

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ...

Η Ελληνική Αστυνομία τίμησε τους Απόστρατους αστυνομικούς

Χθες το πρωί, Κυριακή 23 Ιουνίου 2019, εορτή των Αγίων Πάντων, πραγματοποιήθηκαν θρησκευτικές τελετές μετά Θείας λειτουργίας και δέησης υπέρ των αποστράτων αστυνομικών στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου.

 

Με κάθε επισημότητα στη Σύρο, τη Ρόδο και...

Συμπεράσματα της 5ης συνεδρίασης επιτροπής παρακολούθησης Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου

“Τα καλά αποτελέσματα του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Νοτίου Αιγαίου, είναι επιτυχία για την Περιφέρεια, για την Ελλάδα, για την Ευρώπη”

 

Την πολύ καλή πρόοδο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020” διαπίστωσε η  Επιτροπή...

«Μέτρα προστασίας κατά την εκδήλωση υψηλών θερμοκρασιών».

Στις δεδομένες κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας, ο καύσωνας αποτελεί εποχιακό φαινόμενο που παρατηρείται κατά τους θερινούς μήνες. Για το λόγο αυτό ενημερώνουμε τους πολίτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου (Κυκλάδων, Δωδεκανήσου), να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – εργασίες οδοποιίας στην Ποσειδωνία

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω εκτέλεσης έργων οδοποιίας (επισκευή και συντήρηση δημοτικού οδικού δικτύου χρήση 2018/19), στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ποσειδωνίας, και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501 /...

Πρώτο εκπαιδευτικό σεμινάριο Προνοσοκομειακής Αντιμετώπισης Τραύματος

Η Διοίκηση της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), επενδύοντας από κοινού στο ανθρώπινο κεφάλαιό τους και με τελικό στόχο την παροχή ποιοτικής φροντίδας στους πολίτες, υλοποιούν με την καθοριστική εθελοντική προσφορά των...

Άμεσα η αποκατάσταση

Απρόβλεπτη τροπή έλαβαν οι παρεμβάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σύρου στον μικρό μόλο του Φοίνικα, πλησίον της αναπλασμένης πλατείας του παραλιακού μετώπου, αφού τμήμα του, υποχώρησε, προκαλώντας νέα δεδομένα στο σημείο.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού...

Προσωρινά μέτρα ρύθμισης της Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ερμούπολης Σύρου

Προσωρινά μέτρα ρύθμισης της Κυκλοφορίας στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ερμούπολης Σύρου

Αναλώσιμοι οι εργαζόμενοι... θυσία στο βωμό των κερδών της εργοδοσίας

Στα προβλήματα που καταγράφονται στο νησί της Σαντορινης, όσον αφορά στους εργαζόμενους οδηγούς τουριστικών λεωφορείων στο νησί, κατόπιν συγκεκριμένων περιστατικών που καταγράφηκαν, αναφέρεται το συνδικάτο τουρισμού Θήρας.

Όπως ενημερώνει σχετικά: «Δεν αρκεί που οι εργαζόμενοι δουλεύουν...

Μηχανική βλάβη του SUPERCAT

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πειραιά από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-ΚΑΤ/ΡΑΝ ''SUPERCAT'' Ν.Π. 12518, ότι κατά την διάρκεια προγραμματισμένου δρομολογίου από λιμένα Πειραιά για λιμένες Μήλου – Φολέγανδρου – Θήρας – Ίου – Νάξου – Μυκόνου, παρουσιάσθηκε βλάβη στην αριστερή κύρια...

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου – Ερμούπολης για τον αιφνίδιο θάνατο του μουσικοσυνθέτη και δεξιοτέχνη Στέλιου Βαμβακάρη

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου – Ερμούπολης

για τον αιφνίδιο θάνατο του μουσικοσυνθέτη και δεξιοτέχνη Στέλιου Βαμβακάρη

 

ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ - ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Το Δημοτικό...

Τραυματισμοί επιβατών σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία στην Τήνο

Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π” Ν.Π. 11479, για τραυματισμό δύο (02) επιβατών, ηλικίας 83 και 81 ετών, κατά τον κατάπλου του πλοίου στον λιμένα της Τήνου, προερχόμενο από λιμένα Γαυρίου.

Συγκεκριμένα, ο 83χρονος, ο οποίος...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Αγκαθωπές

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω εκτέλεσης έργων οδοποιίας στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Ποσειδωνίας, και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/258-α’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων:

  • ...

Η ιστιοπλοϊκή μεταφορά προϊόντων από τη SailMed στη Σύρο

Το ιστιοπλοϊκό σκάφος Avrora της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης SailMed με καπετάνιο τον Λουκά Γκουρτσογιάννη, θα βρίσκεται στη Σύρο από το Σάββατο 22 Ιουνίου,  στα πλαίσια της κυκλικής διαδρομής του φετινού γύρου της ιστιοπλοϊκής μεταφορας προίόντων του Αιγαίου , που περνάει...

Σελίδες