Νέο αίτημα από τη Δημοτική Κοινότητα Βάρης για τη δημοτική οδό Βάρης – Αζολίμνου και την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών

Ανοικτά θέματα στο οδικό δίκτυο

Αιτήματα βελτίωσης του οδικού δικτύου της Σύρου απασχολούν έντονα τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου, προκειμένου να καλυτερεύσουν οι “συνθήκες” μετακίνησης των οδηγών από αρκετούς δρόμους που έχουν αφεθεί στο έλεός τους.

Ένα σχετικό αίτημα βελτίωσης αποτελεί και η πρόταση της Δημοτικής Κοινότητας Βάρης να υλοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης σε όλο το μήκος της δημοτικής οδού Βάρης – Αζολίμνου, προς εξυπηρέτηση πρωτίστως των μονίμων κατοίκων οι οποίοι διέρχονται καθημερινά από εκεί.

Προσδιορίζοντας με σαφήνεια το τμήμα που επισημαίνουν πως παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα και φθορές, ζητούν από την Τεχνική Υπηρεσία να μεριμνήσει για την βελτίωσή του, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα των μελών της αρμόδιας Κοινότητας ενόψει της τελικής σύνταξης του Τεχνικού Προγράμματος του 2019.

Σημειώνεται πως, στην περιοχή διαπιστώνονται αρκετά προβλήματα επί του οδοστρώματος όπως μεγάλες λακκούβες και αποκόλληση τμημάτων ασφάλτου.

Ετικέτες: