Μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην Ερμούπολη από το “πάγωμα” της κυκλοφορίας στο ύψος του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου εξαιτίας παράνομης στάθμευσης οχήματος

Ανεκδιήγητη προκλητικότητα

Ταλαιπωρία και “κόστος” σε επίπεδο χρόνου προκάλεσε στους οδηγούς της πόλης χθες το πρωί, η αδιάφορη και προκλητική στάση πολίτη, ο οποίος στάθμευσε παράνομα το όχημά του στο κηπάριο πλησίον του Ι.Ν. του Αγίου Νικολάου, καθιστώντας αδύνατη τη διέλευση του mini bus.

Το περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Τρίτης, οπότε και μεγάλος αριθμός οχημάτων και δικύκλων παρέμειναν ακινητοποιημένα στη συγκεκριμένη περιοχή, εξαιτίας παράνομου παρκαρίσματος που “πάγωσε” τη δυνατότητα ομαλής πορείας για το mini bus που εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο.

Οι εικόνες του παρόντος φωτορεπορτάζ περιγράφουν... με σαφήνεια το τεράστιο πρόβλημα που προκλήθηκε χθες το πρωί, με αποτέλεσμα να κληθεί η αστυνομία για να μπορέσει να προσδιοριστεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος, να ειδοποιηθεί και να το απομακρύνει.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι οδηγοί αναγκάστηκαν με αναστροφές κι ελιγμούς να ακολουθήσουν πορεία μέσω Δόξας και Βροντάδου προκειμένου να μετακινηθούν ελεύθερα και να πραγματοποιήσουν τις προγραμματισμένες δουλειές τους.

Για μία ακόμη φορά κρίνεται απαραίτητο να τονισθεί πως οι πολίτες συνολικά οφείλουν να τηρούν τα προβλεπόμενα.

Ετικέτες: