Καλαίσθητες παρεμβάσεις στους χώρους της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ. Νοσοκομείου Σύρου

Γλυκιά παραμονή για τα μικρά παιδιά

Με ευχάριστες εικόνες από αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων και παιδικών ταινιών γέμισαν οι χώροι της Παιδιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, προκειμένου η παραμονή των μικρών παιδιών να γίνεται όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη... κι ευχάριστη.

Ειδικότερα, στις αίθουσες της Παιδιατρικής Κλινικής, η οποία λειτουργεί επισήμως και οργανωμένα από τον περασμένο Ιούνιο μετά από συντονισμένη προσπάθεια της διοίκησης του Νοσοκομείου Σύρου, συναντά κανείς ευχάριστες και πολύχρωμες εικόνες που διαμορφώνουν ένα ξεχωριστό και ζεστό περιβάλλον για τα μικρά παιδιά, όταν αυτά απαιτείται να νοσηλευθούν για λόγους υγείας.

Πρέπει να αναφερθεί πως, πρόκειται για παρεμβάσεις που γίνονται από το προσωπικό του Νοσοκομείου, ιατρικό και νοσηλευτικό, ενώ μεγάλα τμήματα αυτών των χώρων επιμελήθηκαν με προθυμία και αγάπη και μαθητές του ΕΠΑΛ Σύρου.

Το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύεται αναδεικνύει τις πράξεις αγάπης που αναπτύχθηκαν στους χώρους του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου προκειμένου τα μικρά παιδιά να συναντούν ένα φιλόξενο περιβάλλον, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.