Επιτακτική η ανάγκη απομάκρυνσης της σωρευμένης αμμοβολής από τις εγκαταστάσεις του Νεωρίου

Απόνερα... κακοκαιρίας

Ορισμένα από τα απόνερα... της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών διαπίστωσαν στις αυλές και τα μπαλκόνια τους επιχειρηματίες και κάτοικοι της περιοχής των Λαζαρέττων και του Αεροδρομίου, οι οποίοι παρατήρησαν τη μεταφορά αμμοβολής από τις εγκαταστάσεις του Νεωρίου προς τις ιδιοκτησίες τους.

Συγκεκριμένα, έντονος άνεμος τα προηγούμενα 24ωρα κατηύθυνε μέρος της παλιάς σωρευμένης αμμοβολής προς τις προαναφερθείσες περιοχές, γεγονός που φέρνει στο προσκήνιο την ανάγκη όσο το δυνατόν ταχύτερης απομάκρυνσης των όγκων αυτής της αμμοβολής που έχει απομείνει μέχρι σήμερα εντός των εγκαταστάσεων του ναυπηγείου.

Στην κατεύθυνση της αποτροπής περαιτέρω αναστάτωσης των κατοίκων των εν λόγω περιοχών, αλλά και συνολικά των κατοίκων της πόλης, καθώς και ολόκληρου του νησιού, κρίνεται άκρως χρήσιμη η επισήμανση της τήρησης όσων είχαν ανακοινωθεί επισήμως και από πλευράς εργαζομένων προ μερικών μηνών, περί μεταφοράς της παλιάς αμμοβολής προς υπεράσπιση και του περιβάλλοντος.

Το φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει η Κοινή Γνώμη αποδεικνύει τα ανωτέρω, ενώ φέρνει στο προσκήνιο και την υπεύθυνη στάση των εργαζομένων όπως είχε γνωστοποιηθεί με ανακοίνωσή τους τον περασμένο Ιούλιο, να ασκήσουν και οι ίδιοι μέριμνα και μάλιστα άμεσα για την απομάκρυνση των μικρών “λόφων” παλιάς αμμοβολής από τις εγκαταστάσεις του Νεωρίου.

 

 

 

Ετικέτες: