Αιτήματα της Δημοτικής Κοινότητας Μάννα για τους δρόμους της περιοχής

Ζητούν αποκατάσταση και ασφάλεια

Την ασφάλεια των πεζών και των διερχόμενων οδηγών προτάσσουν τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Μάννα, έχοντας καταγράψει τα αιτήματά τους για τις αποκαταστάσεις δρόμων που ανήκουν στα γεωγραφικά όρια της αρμοδιότητάς τους.

Σοβαρά προβλήματα και εικόνα που παραπέμπει σε αποσύνθεση... του οδοστρώματος παρουσιάζει η οδός που συνδέει το Κοινοτικό Κατάστημα με τον Ιππικό Όμιλο και τα συγκροτήματα των Λυκείων, αφού η αποκόλληση τμημάτων της ασφάλτου όπου υπήρχε, όπως και η διαμόρφωση μεγάλων λακκουβών στις ανώμαλες επιφάνειές του, “γεννούν” αυξημένο κίνδυνο ατυχημάτων.

Πρόκειται για έναν δρόμο που αν κι εξυπηρετεί αρκετούς κατοίκους της περιοχής, καθώς όμως και μαθητές Λυκείου κατά την μετακίνησή τους στο σχολείο τους, δεν έχει δεχθεί επουλωτικές εργασίες καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Η γενική κάκιστη ποιότητά του σε συνδυασμό μάλιστα με την απουσία ηλεκτροφωτισμού, θέτει σε κίνδυνο τους οδηγούς και τους πεζούς, δεδομένο που οφείλει να λάβει σοβαρά υπόψιν η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης για τη δρομολόγηση κατάλληλων επεμβάσεων σε αυτόν.