Αποκατάσταση τοιχίου και δρόμου πλησίον του Λυκειακού Συγκροτήματος στο Άνω Μάννα

Αυξημένα αντανακλαστικά λόγω έργων

  • Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, 2018 - 06:14

Με ιδιαιτέρως χαμηλή ταχύτητα οφείλουν να διέρχονται οι οδηγοί από τον δρόμο του Άνω Μάννα και ειδικότερα, πλησίον του σημείου της δεύτερης εισόδου των Λυκειακών Συγκροτημάτων δεδομένης της εξέλιξης εργασιών που αναπτύσσονται καθ΄ όλη τη διάρκεια των τελευταίων ημερών, επί του δρόμου.

Συγκεκριμένα, όπως διακρίνεται και από το φωτογραφικό υλικό εργάτες έχουν προβεί στην αποκατάσταση του οδοστρώματος καθώς και του τοιχίου που συγκρατεί τον δρόμο, προκειμένου οι οδηγοί να διέρχονται με μεγάλη ασφάλεια και χωρίς να κινδυνεύουν από ενδεχόμενο ατύχημα.

Τα αυξημένα αντανακλαστικά των οδηγών όμως, απαιτούνται σε μεγάλο βαθμό, αφού τα προειδοποιητικά σήματα για την υλοποίηση των εργασιών, έχουν τοποθετηθεί σε μικρή απόσταση από την έναρξη των έργων, με αποτέλεσμα οι οδηγοί που κατευθύνονται από το Άνω Μάννα προς την Ερμούπολη να έρχονται αντιμέτωποι με την πρόσκληση ενδεχόμενου ατυχήματος, αν δεν προλάβουν να μειώσουν ταχύτητα.

Σημειώνεται πως οι εν λόγω εργασίες κρίνονταν απαραίτητες, αφού επί μακρό χρονικό διάστημα είχαν διαπιστωθεί “ανοικτά” θέματα στον συγκεκριμένο δρόμο.

Εκτός των ανωτέρω, πρέπει να τονισθεί πως ανάλογη προσοχή πρέπει να δείχνουν τόσο οι πεζοί, όσο και οι οδηγοί όταν διέρχονται από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όπως επίσης και από τον δρόμο της Λαλακιάς, καθώς σε αρκετά εκτεταμένα τμήματά τους πραγματοποιούνται παρόμοιες εργασίες.