Με επιμονή και δουλειά αναβάθμισαν τη “στέγη” τους τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων Σύρου

“Αναγέννηση” του χώρου

  • Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου, 2019 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 4 Φεβ. 2019 - 19:01

Πλήρως λειτουργικός είναι ο χώρος που δραστηριοποιείται ο Κοινωνικός, Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Καμινίων, μετά από τις μεγάλες και ουσιαστικές εργασίες εξωραϊσμού και βελτιώσεων, οι οποίες αναπτύχθηκαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του προηγούμενου έτους.

Ο στόχος της “αναγέννησης” της “στέγης” του Συλλόγου επετεύχθη ως φαίνεται, καθώς το νέο “πρόσωπο” των διαθέσιμων κτιρίων είναι ιδιαιτέρως φρέσκο, με δυνατότητες υποστήριξης όλου του οργανωτικού έργου και των δράσεων των μελών του.

Στον απολογισμό έτους, το ΔΣ έχει να παρουσιάσει διάφορες εργασίες, όπως η επισκευή του αμφιθεάτρου, η διαμόρφωση και επισκευή των παρτεριών, η στεγανοποίηση της πέργκολας, η επισκευή της νάιλον προστασίας, καθώς επίσης και τους ελαιοχρωματισμούς των εξωτερικών χώρων μα και των κουφωμάτων.

Επίσης, τα μέλη μερίμνησαν για την αγορά κουρτινών, ενώ πρέπει να προστεθεί και η συστηματική συντήρηση και ο καθαρισμός συνολικά των χώρων του.

Τονίζεται πως, ο Σύλλογος συνεχίζει να φροντίζει το “σπίτι” του, το οποίο αποτελεί ορμητήριο... της πλούσιας δράσης του.