Μέτρα από τον Δήμο Σύρου – Ερμούπολης για κτίριο στην περιοχή της Νεάπολης

Κυκλοφοριακές απαγορεύσεις λόγω κινδύνου κατάρρευσης

  • Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου, 2020 - 06:14
  • /   Eνημέρωση: 9 Ιαν. 2020 - 19:00

Αυξημένη προσοχή οφείλουν να επιδεικνύουν οι οδηγοί και οι πεζοί που διέρχονται από την οδό Μαυρομουστάκη στην περιοχή της Νεάπολης αφού κτίριο σε καθεστώς κατάρρευσης, γεννά ανησυχία για πρόκληση ατυχημάτων.

Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προστασία των πολιτών, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης εξέδωσε ανακοίνωση για κυκλοφοριακές απαγορεύσεις, ώστε να υπάρξει μέριμνα και εργασίες καθαίρεσης των επικίνδυνων μερών του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση: “Eνημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω κινδύνου κατάρρευσης κτιρίου στην Ερμούπολη Σύρου, και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/294-α’ απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κυκλάδων: Απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε τμήμα της οδού Μαυρομουστάκη και συγκεκριμένα από τη διασταύρωση με την οδό Κ. Μαρούλη έως τη διασταύρωση με την οδό Αγ. Γεωργίου, από την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:30 έως το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 15:00. Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας”.