Μετά την τοποθέτηση του αγάλματος του Μάρκου Βαμβακάρη, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προχώρησε σε φύτευση και φροντίδα των παρτεριών

Αναβαθμίζεται αισθητικά η πλατεία Παπάγου

Εκτεταμένες εργασίες φροντίδας των παρτεριών που περιβάλλουν το τμήμα της πλατείας Παπάγου επί του οποίου τοποθετήθηκε το άγαλμα του Μάρκου Βαμβακάρη ανέπτυξε η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης, χθες το πρωί.

Εν όψει της εκδήλωσης των αποκαλυπτηρίων του αγάλματος το Σάββατο το μεσημέρι, οι εργάτες του Δήμου προχώρησαν σε φύτευση καλλωπιστικών φυτών και μικρών δέντρων ώστε να ομορφύνουν το σημείο, “πρασινίζοντάς” το.

Πρόκειται για κινήσεις σημαντικές που θα έρθουν να προσθέσουν ομορφιά στην πλατεία Παπάγου, αλλά και να την αναβαθμίσουν αισθητικά.

Αξίζει να υπογραμμισθεί πως στο σημείο είχαν γίνει παρεμβάσεις αποκατάστασης των δαπέδων και γενικά υπήρξε φροντίδα από την οικογένεια του Μάρκου Βαμβακάρη, οι οποίες οδηγούν την πλατεία Παπάγου να αλλάξει συνολικά όψη.

Πρέπει να τονισθεί πως χρήσιμο είναι να απομακρυνθούν τα παρανόμως σταθμευμένα δίκυκλα και οχήματα επί της πλατείας, ώστε αυτή να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο.