Κατεστραμμένα όλα τα πλαστικά κολωνάκια στην περιοχή Νησάκι

Ακαλαισθησία και ασυνειδησία στο ιστορικό κέντρο

  • Δευτέρα, 8 Ιανουαρίου, 2024 - 06:14

Εικόνα που προκαλεί αρνητικό σχολιασμό διαπιστώνεται στο Νησάκι της Ερμούπολης, καθώς όλα τα πλαστικά κολωνάκια στο ύψος του Λιμεναρχείου Σύρου και του Λιμενικού Ταμείου έχουν καταστραφεί, αλλά δυστυχώς δεν έχουν αντικατασταθεί.

Ουσιαστικά, στο τμήμα του δρόμου που απαγορεύεται η στάθμευση για μηχανές και αυτοκίνητα, τα πλαστικά κολωνάκια μοιάζουν σαν να μην… υπήρξαν ποτέ, αφού έχουν καταπατηθεί ώστε να εξυπηρετούνται οι οδηγοί δικύκλων. Αποτέλεσμα αυτής της αυθαίρετης συμπεριφοράς είναι η απόλυτη καταστροφή τους, η οποία προκαλεί ακαλαισθησία στο ιστορικό κέντρο, το οποίο δυστυχώς, έχει γεμίσει ασφυκτικά… με πολλά πλαστικά κολωνάκια.

Η ασυνειδησία αρκετών οδηγών που θέλουν να σταθμεύουν όπου εξυπηρετούνται και όχι βάσει των κανόνων στην πόλη, έρχεται να ενισχύσει την προβληματική εικόνα στην Ερμούπολη κι εν προκειμένω στο Νησάκι, περιοχή για την οποία, οι αρμόδιοι οφείλουν να προχωρήσουν σε μικρές “πινελιές” βελτίωσης, όπως συγκεκριμένα στην αντικατάσταση των παλαιών κατεστραμμένων κολωνακίων.

 

 

 

 

Ετικέτες: