Ο Γιώργος Πρίντεζης πρεσβευτής των νέων γυαλιών ηλίου των Kois Optics "Orophographia191”

Στυλ και αρχοντιά

  • Τρίτη, 23 Ιουλίου, 2019 - 06:16

Η οροφογραφία του αρχοντικού Κοή, που αποτελεί μέρος της ανεκτίμητης αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της Ερμούπολης προσδίδει στυλ και αρχοντιά σε ένα ακόμη μοντέλο της συλλογής γυαλιών ηλίου των καταστημάτων Kois Optics.

Το νέο μοντέλο με την κωδική ονομασία «Orophographia191» παρουσιάστηκε χθες το μεσημέρι στο CIEL bar restaurant.

«Είναι η 5η χρονιά που εφαρμόζουμε και εξελίσσουμε μια ιδέα που είχε μοιραστεί μαζί μας στο παρελθόν η Κατρίν Ντενέβ», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων, Σταύρος Κοής. Στο πλαίσιο αυτό, η γνωστή επιχείρηση δημιουργεί χρηστικά αντικείμενα με στοιχεία από το διατηρητέο κτήριο στο οποίο στεγάζεται, που στόχο έχουν την προβολή της πρωτεύουσας των Κυκλάδων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

 Η κατασκευή του καινούριου μοντέλου έγινε σε συνεργασία με την Italian Independent. Τα γυαλιά φέρουν στο μπροστινό μέρος τους τμήμα της διάσημης πλέον οροφογραφίας, φωτογραφημένο με ειδικό τρόπο. Η διαφορά του από τα προηγούμενα μοντέλα βρίσκεται στα κρύσταλλα, τα οποία χρησιμοποιούν και πολύ γνωστές εταιρείες όπως ο Cartier.

“Ελπίζουμε ο κόσμος να τα αγαπήσει, όπως επίσης να καταφέρουμε να τα διαθέσουμε και εκτός Ελλάδος”. σημείωσε ο κ. Κοής, καθιστώντας γνωστό ότι η επιχείρησή του διατηρεί συνεργασία με 60 καταστήματα στο Ισραήλ και Μουσεία. Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της αρχικής ομάδας που στήριξαν αυτό το πρωτοποριακό και δύσκολο πρότζεκτ και ιδιαιτέρως, τον Γιάννη Μπαριτάκη και την Πηνελόπη Ασλάνογλου, καθώς και τον Παύλο Χατζηγρηγορίου.

Σημειώνεται, πως πρεσβευτής των νέων γυαλιών είναι ο διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας και Συριανός Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος παρευρέθηκε στη χθεσινή παρουσίαση, δοκιμάζοντας το μοντέλο μπροστά στους φωτογραφικούς φακούς δημοσιογράφων και θαμώνων.