Εγγραφές στο ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Σύρου

  • Τετάρτη, 30 Αυγούστου, 2017 - 06:21

Οι εγγραφές για δωρεάν φοίτηση στο ΔΙΕΚ Βοηθών Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Σύρου για Α εξαμήνου πρωτοετείς και Γ εξαμήνου παλαιών αποφοίτων συναφούς ειδικότητας του διδακτικού έτους 2017-2018, θα ολοκληρωθούν την15η Σεπτεμβρίου 2017.

Απαραίτητα δικαιολογητικά ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ για την επιλογή των υποψήφιων καταρτιζομένων Δ.Ι.Ε.Κ είναι τα ακόλουθα:

1. Σχετική αίτηση που θα συμπληρώνεται στο Ι.Ε.Κ (ΕΠΙΣΚΟΠΙΟ)

2. Ο προβλεπόμενος πρωτότυπος τίτλος σπουδών

Απολυτήριο ΕΠΑΛ /ΕΠΑ.Σ/ΓΕΛ/6ΤΑΞΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ Πτυχίο ΤΕΛ/ΤΕΕ-Β ́Κύκλου

3. Αντίγραφο Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή Διαβατήριο

4. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης προκειμένου για πολύτεκνο γονέα ή τέκνο όπως αυτό αποδεικνύεται από πιστοποιητικό του Δήμου ή τέκνο πολύτεκνης ή τρίτεκνης οικογένειας ή μονογονεϊκής οικογένειας όπως προκύπτει από επίσημα έγγραφα

Αριθμός  ΑΜΚΑ

Οι απόφοιτοι ΕΠΑΣ-ΕΠΑΛ Νοσηλευτικής μπορούν να φοιτήσουν στο Γ' εξάμηνο σπουδών με επιπλέον μοριοδότηση δεύτερου πτυχίου.

Η φοίτηση διαρκεί 4 εξάμηνα (2 σχολικά έτη) με πρωινό ωράριο λειτουργίας 20 ωρών εβδομαδιαίως και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 8:00 – 14:00

 Οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με τη διεύθυνση  του ΔΙΕΚ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ στο τηλ.2281081557  6979597082  (ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ).

Η νοσηλευτική επιστήμη αποτελεία επιλογή και διέξοδο για την επαγγελματική αποκατάσταση στο Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω αυξημένης ζήτησης. Επίσης, παρέχεται από τη σχολή του ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Σύρου και συμβουλευτική υποστήριξη για την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση όσων θέλουν να εργαστούν σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΔΙΕΚ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΥΡΟΥ

ΝΙΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ