Τοποθέτηση της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Άνδρου

"Ουδέποτε αρνήθηκε η Σχολική Επιτροπή να καλύψει ανάγκες"

  • Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, 2017 - 16:14

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Πάρου, έχει μοναδικό της στόχο, να υπηρετεί με πολλή αγάπη τους Μαθητές, Νηπιαγωγούς και Δασκάλους.

Υπονοούμενα για την προσήλωσή της στον στόχο αυτό, άφησε επιστολή Δ/ντη Δημοτικού Σχολείου που είδε το φως της δημοσιότητας.

Η Σχολική Επιτροπής, ουδέποτε αρνήθηκε να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σχολείου ή δαπάνη που ζητήθηκε από Διευθυντή, ελαχιστοποιώντας οποιαδήποτε επιβάρυνση των γονιών.

Λόγω έλλειψης προϋπολογισμού, τα Νομικά Πρόσωπα των Σχολικών Επιτροπών, αναγκάζονται να μεταθέσουν κάποιες δαπάνες, όταν αυτές δεν κρίνονται αναγκαίες, έως ότου καταβληθούν τα χρήματα των κρατικών επιχορηγήσεων.

Επισημαίνουμε πως ο εξοπλισμός της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας, έγινε χωρίς δαπάνη της Σχολικής Επιτροπής και στόχος είναι ο χώρος αυτός, όχι μόνο να καλύπτει τα έξοδά του αλλά να αποδίδει χρήματα και στα σχολεία του νησιού μας.

Τα χρήματα των κυλικείων, αποδίδονται στα σχολεία που τα δικαιούνται.

Μεριμνούμε ώστε σε κάθε σχολείο να υπάρχουν τα αναγκαία μέσα λειτουργίας, ανεξάρτητα από τον αριθμό των μαθητών που φοιτούν.

Η Σχολική Επιτροπή θα συνεχίσει αδιατάραχτα να πασχίζει για τα σχολεία του νησιού μας, αφιερώνοντας χρόνο και κόπο στην επίτευξη του μεγάλου σκοπού της, που είναι η εκπαίδευση ικανών αυριανών πολιτών της κοινωνίας μας.