Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για παιδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Ο Ποσειδών"

  • Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2019 - 13:42

Τα παιδιά στην Ποσειδωνία εμπνέονται τον «ήρωα» τους.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του με επίκεντρο το παιδί, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποσειδωνίας «Ο Ποσειδών», σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο της εφημερίδας «Κοινή Γνώμη», Αντώνη Μπούμπα, διοργανώνει εργαστήρι δημιουργικής γραφής, για παιδιά ηλικίας 10-14 ετών. 

Ο κύκλος του εργαστηρίου περιλαμβάνει οκτώ συναντήσεις, διάρκειας 1,5 ώρας, οι οποίες θα διεξαχθούν από 5 έως 27 Ιουλίου 2019, κάθε Παρασκευή και Σάββατο (10:30΄-12:00΄), στον χώρο της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποσειδωνίας.

Οι μικροί συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τις βασικές αρχές της λογοτεχνίας, αλλά και του θεατρικού λόγου, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις δικές τους αυτοτελείς ιστορίες με έναν κεντρικό ήρωα, δικής τους εμπνεύσεως, οι οποίες θα συγκεντρωθούν, θα εκδοθούν και θα παρουσιαστούν είτε σε μορφή αναλογίου, είτε δραματοποιημένες.

Με όχημα την αστείρευτη φαντασία τους και την αγάπη τους για δημιουργία, τα παιδιά θα ξεδιπλώσουν τις συγγραφικές ικανότητές τους και θα μας χαρίσουν μοναδικές ιστορίες από τις οποίες δε θα λείπουν το χιούμορ, το όνειρο και φυσικά το σχόλιο στη σημερινή πραγματικότητα όπως την αντιλαμβάνονται και τη βιώνουν τα ίδια.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6979972730