Συνάντηση Χατζημάρκου, Λεονταρίτη με τον πρόεδρο του Δημ. Συμβ. Τήνου

  • Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2017 - 20:40

Με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη συναντήθηκε σήμερα, κατ' εξουσιοδότηση του Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τήνου Γιάννης Σιώτος.

Αντικείμενο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο γραφείο του Περιφερειάρχη στη Σύρο, ήταν τα θέματα που απασχολούν το νησί της Τήνου, η επίλυση των οποίων άπτεται της συνδρομής της Περιφερειακής Αρχής.

Επιπλέον συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που γίνονται και όσες σχεδιάζονται να γίνουν στο νησί ενώ έγινε αναφορά σε μια σειρά από θέματα που αφορούν σε σοβαρά έργα που πρέπει να δρομολογηθούν στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Ο κ. Σιώτος ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων για παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και τη συντήρηση των σχολικών μονάδων του νησιού επισημαίνοντας: «Η αγαστή συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου Τήνου αποδίδει καρπούς και αυτό φαίνεται ολοένα και περισσότερο. Κοινός μας στόχος η προώθηση όλων των κρίσιμων θεμάτων του Δήμου, που ανοίγουν νέες προοπτικές στην περιοχή και δημιουργούν καλύτερες συνθήκες για τους πολίτες μας. Η τεχνογνωσία και η διάθεση για συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αποτελούν εχέγγυα για την ένταξη και υλοποίηση σοβαρών παρεμβάσεων που θα ολοκληρώσουν τις απαραίτητες υποδομές του Δήμου».