Επιστολή διαμαρτυρίας Ν. Μανιού προς τον Δήμαρχο Αθηναίων

  • Τρίτη, 23 Απριλίου, 2019 - 13:12

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας για έλλειψη προσβασιμότητας στην Πλατεία Μνημείου Αγνώστου Στρατιώτη από τον βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Μανιό προς τον Γ. Καμίνη. 
κ. Δήμαρχε,
μετά την τελευταία μου επιστολή διαμαρτυρίας με θέμα την έλλειψη προσβασιμότητας στην πλατεία του Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη, οι υπηρεσίες σας μου κοινοποίησαν  έγγραφο του Τμήματος Βιώσιμης Κινητικότητας της Διεύθυνσης Σχεδίου Πόλεως και Αστικού Περιβάλλοντος προς την Διεύθυνση Οδοποιίας Αποχέτευσης και Κοινόχρηστων Χώρων του Δήμου σας για εξέταση του αιτήματος μου.
Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να εκθλιφθεί το γεγονός ότι έλαβα ένα τέτοιο έγγραφο το οποίο μάλιστα είναι πανομοιότυπο με εκείνο που αντάλλαξαν οι ίδιες ακριβώς υπηρεσίες σας στις 29-10-2018.
Εν ολίγοις η απόλυτη αδιαφορία είναι η απάντηση που παίρνω στην πράξη,  21 μήνες μετά από την πρώτη μου επιστολή προς εσάς τον Ιούνιο του 2017 σχετικά με το θέμα, επιστολή στην οποία ανταποκριθήκατε τότε θετικά.
Μόνο που το ζήτημα δεν αφορά έναν άνθρωπο, ή έναν Δήμαρχο. Αφορά τους χιλιάδες συμπολίτες μας και τους χιλιάδες επισκέπτες στη χώρα μας, αφορά την δημοκρατία μας και τον πολιτισμό μας.
Θλίβομαι και επιφυλάσσομαι για περαιτέρω ενέργειές μου.
Νίκος Μανιός
Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ 
Πρόεδρος Διαρκούς Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων 

Ετικέτες: