Πολιτική / Κυκλάδες

Ο Δήμος Μυκόνου στηρίζει το έργο της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων

Ο Δήμος Μυκόνου δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών του νησιού μας στηρίζει έμπρακτα το έργο της Εφορείας Εναλίων Αρχαιοτήτων.

Με έμφαση την ανάδειξη των αρχαιολογικών θησαυρών του νησιού καθώς και τη συμβολή στην κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη και...

Περιοδεία και πολιτικές εκδηλώσεις σε Πάρο και Σαντορίνη για τους Συρμαλένιο και Συρίγο

Το Σαββατοκύριακο 20 και 21/4 περιόδευσαν στην Πάρο και στη Σαντορίνη οι βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Συρμαλένιος και Αντώνης Συρίγος.

Στην Πάρο συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Λιμενάρχη, τον Αστυνομικό Διοικητή, το Δήμαρχο Μ. Κωβαίο και τον Έπαρχο Κ...

Εγκατάσταση απινιδωτή στο Δημοτικό Στάδιο Χώρας

Παρουσίαση για τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα, 22 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου. Το εκτενές σεμινάριο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης και χρήσης απινιδωτή έγινε από τους εκπαιδευτές του ...

Δήμος Μυκόνου για την είσοδο στον Παραδοσιακό οικισμό

Καθώς η νέα τουριστική περίοδος του 2019 έχει ξεκινήσει με τις κρουαζιέρες να καταφθάνουν καθημερινά και τους επισκέπτες να αυξάνονται, ο Δήμος Μυκόνου προκειμένου να εξασφαλιστεί η ελεύθερη όδευση των πεζών στον παραδοσιακό οικισμό με ασφάλεια και άνεση καλεί τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις...

Χρήστος Βουραζέρης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Άνδρου για τη στήριξη και την αγάπη τους»

‘’ Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Άνδρου που γέμισαν ασφυκτικά το Πολιτιστικό Κέντρο Κορθίου στην πολιτική μου ομιλία.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από όσους δεν μπόρεσαν να μπουν στο Πολιτιστικό Κέντρο και παρακολούθησαν την ομιλία μου από...

Ο δήμος Μυκόνου με έμφαση στον πολιτισμό στηρίζει οικονομικά τους Π. Συλλόγους

Από την αρχή της θητείας της η παρούσα Δημοτική Αρχή πιστή στις προτεραιότητες και τους στόχους που έχει θέσει στηρίζει έμπρακτα όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Μυκόνου οι οποίοι πρεσβεύουν και προάγουν τον πολιτισμό με κάθε δυνατό τρόπο εντός του νησιού μας αλλά και εκτός.

 ...

Συνάντηση των επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών για τους όρους διεξαγωγής του debate

Έπειτα από πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 22 Απριλίου 2019, στο Δημαρχείο Χώρας Άνδρου, συζήτηση των επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών...

Ενίσχυση άνω των 4,6 εκατομμυρίων ευρώ για αναπτυξιακά έργα στους Δήμους των Κυκλάδων

Επιχορήγηση ύψους 150 εκατ. ευρώ για τη χρηματοδότηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων των Δήμων της χώρας, που εντάσσονται στους αναπτυξιακούς άξονες προτεραιοτήτων του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», εγκρίθηκε με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση.

Για την κατανομή του...

Συνάντηση Μανόλη Ορφανού με την Ένωση Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων

«Η Σαντορίνη είναι η ναυαρχίδα του τουρισμού και θα την διαφυλάξουμε με κάθε τρόπο. Ο συνδυασμός μας θα προωθήσει την συνεργασία και με απόλυτο σεβασμό των θέσεων και των προτάσεων των επαγγελματικών  παραγόντων.»
Αυτή τη διαβεβαίωση παρείχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανόλης Ορφανός προς τα...

Η Μαριάννα Βακονδίου από τη Σύρο, υποψήφια στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου

Την υποψηφιότητα της Μαριάννας Βακονδίου από τη Σύρο, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,    καλωσορίζει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

 

Στη δήλωσή της...

Ο Μηνάς Λυριστής από την Μύκονο υποψήφιος με την παράταξη του Μανώλη Γλυνού

Η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» με χαρά ανακοινώνει σήμερα την υποψηφιότητα του Μηνά Λυριστή από την Μύκονο.

Ο Μηνάς Λυριστής αποδέχθηκε την πρόσκληση του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού και από σήμερα αποτελεί ακόμα ένα ισχυρό μέλος της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου».

Ο υποψήφιος...

Παρέμβαση Μανόλη Ορφανού στους Βουλευτές των Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ

Εκ νέου έκκληση  να υπάρξει συνεργασία, ώστε άμεσα να βρεθεί λύση για την αποκατάσταση των ζημιών του λιμανιού για την εύρυθμη λειτουργία του, απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μανόλης Ορφανός προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν.

Θα συνεργαστώ με οποιονδήποτε ...

Αύξηση των δρομολογίων για το «ξεχωριστό» Πάσχα στην αρχοντική Άνδρο

Τα τελευταία χρόνια και δεδομένων των εξαιρετικών επιδόσεων της Άνδρου στον τομέα του τουρισμού, το νησί μας έχει ανάγκη για υποστήριξη που αφορά τη σύνδεση τόσο με το λιμάνι της Ραφήνας, όσο και με άλλους...

Συγχαρητήρια επιστολή Μανόλη Ορφανού στον Πανθηραϊκό

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θήρας, Μανόλης Ορφανός εκφράζει τα πιο θερµά και ειλικρινή συγχαρητήριά του στον Πανθηραϊκό για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων.

"Γνωρίζω ότι είναι αποτελέσµα της σκληρής και συνεχούς δουλειάς σας! Το αξίζετε και εύχοµαι να συνεχίσετε τη νικηφόρο πορεία σας"!.

"Το νομοσχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - Γαβρόγλου δεν θα περάσει"

Η ΟΒ Σαντορίνης της ΚΝΕ, καλεί τις μαθήτριες και τους μαθητές του Λυκείου και του ΕΠΑΛ Θήρας να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις, που με επιτυχία είχαν ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα, ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στον Υπουργό Γαβρόγλου, οι οποίοι έχουν ξεπεράσει κάθε όριο! Φέρνουν για...

Αύξηση δρομολογίων για την Πασχαλινή περίοδο στην Άνδρο

Τα τελευταία χρόνια και δεδομένων των εξαιρετικών επιδόσεων της Άνδρου στον τομέα του τουρισμού, το νησί μας έχει ανάγκη για υποστήριξη που αφορά τη σύνδεση τόσο με το λιμάνι της Ραφήνας, όσο και με άλλους...

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Σίφνος Εν Δράσει"

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Φίλοι και φίλες,

Με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, με πίστη και προσήλωση στην δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση, καθώς και τόλμη και αφοσίωση στα θέματα που απασχολούν τη Σίφνο, δηλώνω την πρόθεσή...

«Η "σκιά της σκιάς" και οι σκιές που δεν σ΄ αφήνουν...»

Μια και το ευφυολόγημα περί σκιάς άρεσε στην ΝΟΔΕ Κυκλάδων που το επανέλαβε σε πρόσφατο σχολιασμό της συνέντευξης του Πρωθυπουργού, να θυμίσουμε ότι από τη σκιά σου δεν μπορείς να γλιτώσεις, ούτε να την αποφύγεις.

Έτσι και η σκιά της Siemens, των θαλασσοδανείων, των «άριστων» φίλων και...

"Δεν λύνουμε κάποιο πρόβλημα δημιουργώντας κάποιο άλλο"

Με αφορμή  την επικείμενη, σύμφωνα με πληροφορίες μας,  εσπευσμένη λειτουργία της Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας, εκφράζουμε τις επιφυλάξεις μας για το τρόπο που προωθείται η λειτουργία της, προεκλογικά χωρίς την εξασφάλιση του απαραίτητου Νοσηλευτικού Προσωπικού.

Διευκρινίζουμε ότι...

Αγαστή συνεργασία για τα παιδιά της Αντιπάρου

Προγραμματική σύμβαση, προκειμένου η Αντίπαρος να αποκτήσει αναβαθμισμένες, σύγχρονες και νόμιμες παιδικές χαρές, συνήψαν οι Δήμοι Πάρου και Αντιπάρου, με τον πρώτο να αναλαμβάνει την εκπόνηση του συνόλου του μελετητικού έργου, για την ωρίμανση του φακέλου του Δήμου Αντιπάρου.

Δεδομένου,...

Σελίδες