Επίσκεψη γνωριμίας Γαλλίδας Blogger στην Πάρο

  • Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2017 - 06:21

 Ο Δήμος Πάρου συνεχίζοντας την άοκνη προσπάθεια για προώθηση, ανάδειξη και καθιέρωση του νησιού ως τουριστικό προορισμό στις προτιμήσεις των διεθνών αγορών, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη γνωριμίας στο νησί μας της Γαλλίδας  blogger κ. Coralie Le Breton και του συνεργάτη της και φωτογράφου κ. Mathieu Moings.

 

Το διάστημα 22-25 Σεπτεμβρίου 2017 ο Δήμος Πάρου φιλοξένησε την έγκριτη Γαλλίδα travel blogger κ. Coralie Le Breton ((www.ellesenparlent.com) στο πλαίσιο του προγράμματος “Blog Trotters Travel in Balance” (www.discovergreece.com/blogtrottersgr) το οποίο υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και την Marketing Greece.

Η κ.  Breton είναι μια έγκριτη lifestyle & travel blogger με δικό της blog και e-shop.  Από το 2015 εργάζεται και ως web project manager στην εταιρία GMF.

Ενδεικτικά τα στοιχεία επισκεψιμότητάς της είναι:  

Blog UVM: 85,000

Instagram: 117,000 followers

Facebook: 28,000 followers

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης ευχαριστούν θερμά το ξενοδοχείο “Anemoi Resort”για την φιλοξενία της blogger και το εστιατόριο «Μάριοο» για την προσφορά ενός γεύματος.