ΠΕΚΙΝ

Εκ νέου συντονισμός φορέων για την υπόθεση των αιολικών πάρκων

  • Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου, 2017 - 13:30

Το Δ.Σ. της ΠΕ.ΚΙ.Ν. ευχαριστεί όσους φορείς και πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της για ενημέρωση σχετικά με ένα ζήτημα που μας αφορά-επηρεάζει όλους, αυτό της εγκατάστασης βιομηχανικών αιολικών πάρκων στα νησιά μας. Επιπλέον, στόχος της ενημέρωσης ήταν ο εκ νέου συντονισμός των φορέων του νησιού μετά την υποβολή νέας τροποποιημένης μελέτης από τον επενδυτή εν όψει της εκδίκασης της προσφυγής μας στο ΣτΕ.

Η Περιβαλλοντική Κίνηση Νάξου θα παρέχει σε όλους τους φορείς και πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην διαβούλευση της Π.Ν.Α., για το εν λόγω έργο, κάθε νομική και τεχνική πληροφόρηση και υποστήριξη. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν email στην διεύθυνση  pekinaxou@gmail.com ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6980452844.

Συνεχίζουμε και συντονίζουμε τις δράσεις μας απέναντι σε επιλογές ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που προωθούνται χωρίς σεβασμό στο τοπίο και στο φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον των νησιών μας, με όσα αρνητικά αυτό συνεπάγεται και για την οικονομική ζωή του τόπου μας.

 

Ετικέτες: