Επίσκεψη Ιρλανδικού Τηλεοπτικού συνεργείου στην Πάρο

  • Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου, 2017 - 06:21

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο της προσπάθειας για τη μέγιστη και καλύτερη δυνατή προβολή του νησιού συνεχίζει τη διοργάνωση δημοσιογραφικών ταξιδιών (press trips) πραγματοποιώντας επίσκεψη γνωριμίας συνεργείου του Ιρλανδικού τηλεοπτικού καναλιού “Unravel Travel TV”,  αποτελούμενο από τον παραγωγό κ. Leslie Graham και τη δημοσιογράφο κυρία Silvija Zalepugiene κατά το διάστημα 12-15 Οκτωβρίου 2017.

Το “Unravel Travel TV”εκπέμπει σε πολλά δίκτυα και media πλατφόρμες όπως το: Satelite, Cable, Online TV και επιλεγμένα βίντεο στο YouTube (www.youtube.com/UnravelTravelTV). Το κανάλι του “Unravel Travel TV”στο YouTube κατέχει την 51ή θέση όλων των Travel Channels στην Ευρώπη και 642ή παγκοσμίως. Το συγκεκριμένο κανάλι μόνο στο YouTube έχει συνολικά 14.8 εκατομμύρια προβολές, 17.330 Subscribers και 250,000 με 400,000 προβολές το μήνα. Επιλεγμένες εκπομπές του “Unravel Travel TV” εκπέμπουν και στο Ντουμπάι στο City 7 που μέσω δορυφόρου μπορούν να παρακολουθήσουν σε όλη την Βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή.

 Επίσης το Unravel Travel TV προσφέρει ταξιδιωτικό υλικό στο εβδομαδιαίο slot στα κανάλια από την Ιρλανδία, TV3 και Ireland AM με παρουσιάστρια την Julianne Mooney. Τέλος το “Unravel Travel TV” προσφέρει συχνά υλικό για τουρισμό υγείας στο Fox News 32 Chicago. Το υλικό που κατέχει το “Unravel Travel TV” προσφέρεται επίσης σε προορισμούς, Tour Operators, Tour Companies αλλά και στα TBEX events στην Ευρώπη και στην Ασία.

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης ευχαριστούν θερμά το ξενοδοχείο “Kanales”για την φιλοξενία του συνεργείου, τη ταβέρνα «Τσιτσάνης» και τον ΝΟΠ για την προσφορά ενός γεύματος και τέλος τον κ. Νικόλα Στεφάνου για την πολύτιμη βοήθεια του.