Δήμος Μήλου

Η μοναδικότητα της Μήλου σε αφιέρωμα γνωστής blogger

  • Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, 2017 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 24 Νοε. 2017 - 7:41

Με τίτλο : «Milos: the never endless blue island» η σημαντική blogger Κριστίν Λάμπερτ αναφέρεται στη Μήλο, σε εκτενές άρθρο της, ως το νησί «που κανένας δεν χορταίνει» χάρη στα ποικίλα ενδιαφέροντα που διαθέτει.

Η κυρία Λάμπερτ κατάγεται από την Αργεντινή και μένει στις Βρυξέλλες όπου δραστηριοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια σε social media (το προσωπικό της blog είναι το Unkilodiricette.com). Παράλληλα, είναι συντάκτρια στο μεγάλο ταξιδιωτικό δίκτυο "The culture trip" που επικεντρώνεται στις αγορές του Βελγίου, Γερμανίας, Ρωσίας κλπ. Τα τελευταία 10 χρόνια έχει συνεργαστεί με το Visit Maldives, Sofitel Luxury Hotels, The Westin, το Burj Khalifa στο Ντουμπάι και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου αφιερώματος είναι ότι συνοδεύεται από πλήθος φωτογραφιών και ότι πέρα από τα αξιοθέατα, γίνεται ειδική μνεία στην ποικιλία των πρωτότυπων φαγητών που προσφέρονται και συμπληρώνουν τη μοναδικότητα του τοπίου. (http://www.unkilodiricette.com/2017/08/milos-never-endless-blue-island.html )

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι 2017 και οργανώθηκε από τον Δήμο Μήλου σε συνεργασία με την MTC GROUP.

Ετικέτες: