Δήμος Άνδρου

Συνάντηση Δημάρχου Άνδρου με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων

  • Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου, 2018 - 06:21
  • /   Eνημέρωση: 22 Ιαν. 2018 - 7:48

Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε την παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Άνδρου κ. Θεοδόσης Σουσούδης, ο οποίος συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Χρήστο Λαμπρίδη.

Η συζήτηση των δύο ανδρών έγινε σε θετικό κλίμα και τα συμπεράσματα ήταν άκρως εποικοδομητικά. Συγκεκριμένα, στο τραπέζι τέθηκαν σημαντικά θέματα που αφορούν το Λιμενικό Ταμείο Τήνου-Άνδρου, την οργάνωση και λειτουργία των λιμένων του νησιού μας, καθώς και τον σχετικό προγραμματισμό του Δήμου σε ζητήματα ναυτιλίας.

Εκπροσωπώντας τον Δήμο Άνδρου, ο κ. Σουσούδης επανέλαβε τη διεκδίκηση για την αυτονομία του Λιμενικού Ταμείου Άνδρου. Εξάλλου, η σημερινή συνάντηση έγινε σε συνέχεια της επίσκεψης του Δημάρχου Άνδρου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή στις αρχές Δεκεμβρίου.

Παρόντες στην επίσκεψη του κ. Σουσούδη με τον Γενικό Γραμματέα Λ.Λ.Π.Ν.Ε. ήταν η υπεύθυνη της Διεύθυνσης Νησιωτικής Πολιτικής κα Γεωργία Κρασσακοπούλου και ο υποναύαρχος κ. Σταμάτης Καλογείτων.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, 18 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Άνδρου με τον πρόεδρο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων κ. Κωνσταντίνο Βαρλαμίτη για τις δανειακές υποχρεώσεις του Δήμου και για θέματα χρηματοδότησής του.