Απονομή Σήματος Αριστείας Χρηστής Διακυβέρνησης στον Δήμο Μήλου

  • Δευτέρα, 19 Μαρτίου, 2018 - 15:17

Με το Σήμα Αριστείας Χρηστής Διακυβέρνησης βραβεύτηκε ο Δήμος Μήλου, που βρέθηκε στην δεύτερη θέση κατάταξης, συγκεντρώνοντας τις υψηλότερες βαθμολογίες με τους Δήμους Αιγάλεω και Αμαρουσίου.
Η βράβευση έγινε στις 14 Μαρτίου 2018, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Caravel, κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης, που διοργάνωσαν το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ) της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, σε συνεργασία με το Κέντρο Εμπειρογνωσίας για τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Η διάκριση αυτή τιμά το νησί μας και την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής και αποτελεί αναγνώριση και πιστοποίηση του υψηλού επιπέδου διακυβέρνησης του Δήμου μας σύμφωνα με τις 12 ευρωπαϊκές αρχές χρηστής διακυβέρνησης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Το Σήμα Αριστείας απένειμε στον Δήμαρχο Μήλου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης. Στην ομιλία του, ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι διοργάνωσαν και έφεραν εις πέρας αυτή την σημαντική δράση, αναφέρθηκε στους περιορισμούς που οι μικροί νησιωτικοί Δήμοι έχουν και ευχαρίστησε τους συνεργάτες του στον Δήμο, τους Δημότες της Μήλου και τους Αντιδημάρχους  για την συνεισφορά τους στο τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας έμφαση στην ομαδικότητα για την επίτευξη υψηλών στόχων και διακρίσεων.