Η εκπροσώπηση της Άνδρου στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

  • Τρίτη, 15 Μαΐου, 2018 - 13:44

Με τη συμμετοχή της Άνδρου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», που πραγματοποιήθηκε το τετραήμερο από τις 10 έως τις 13 Μαΐου 2018 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, στην Αθήνα. Οι συμμετέχοντες προβάλλουν τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό τους μέσα από τις εκδηλώσεις, τις επιχειρήσεις, τις live μαγειρικές επιδείξεις και τη γευσιγνωσία.

Η Άνδρος φιλοξενήθηκε στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και εκπροσωπήθηκε από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Κορθίου «Αγρομέλισσα» και από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Υδρούσας «Η Αρχόντισσα του Αιγαίου». Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» έδωσε και φέτος την ευκαιρία σε πολλά νησιά και τους παραγωγούς τους να εκθέσουν τα προϊόντα τους, μεταξύ των οποίων, ήταν και το τυροκομείο Ασούτης από την Άνδρο.

Η Γαστρονομία, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός της Ελλάδας συγκεντρώθηκαν στην Έκθεση «Ελλάδος Γεύση», η οποία «αγκαλιάστηκε» από τον κόσμο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Να σημειωθεί ότι η προσέλευση στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ήταν αρκετά μεγάλη, ενώ από πλευράς του Δήμου Άνδρου την έκθεση επισκέφθηκε και η κα. Ελένη Πολίτου, Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού.

Στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, περιλαμβάνονταν εκθέσεις φωτογραφίας, χορευτικές παραστάσεις και παραδοσιακά δρώμενα, προβολές βίντεο και ντοκιμαντέρ, καθώς και μουσικές παραστάσεις.

Ετικέτες: