Δήμος Τήνου

Σχεδόν.. έτοιμος ο Παιδικός Σταθμός Τήνου

  • Πέμπτη, 31 Μαΐου, 2018 - 13:49

Ο Πρόεδρος Κώστας Ψάρρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δήμου Τήνου , σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Τήνου (Τμήμα Προγραμματισμού και Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών), καταφέραμε να ανακαινίσουμε τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό.

Ένα κτήριο 60και πλέον ετών γίνεται καινούριο.

Για την ιστορία

Το 2015-2016 ολοκληρώθηκαν και θεωρήθηκαν οι μελέτες του έργου «Επισκευή Παιδικού Σταθμού Δήμου Τήνου» , με πολύ γρήγορες διαδικασίες. Το 2016 είχαν ανοίξει χρηματοδοτικά προγράμματα και έτσι καταφέραμε να ενταχθεί το έργο σε πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου.

Το έργο  ήταν προϋπολογισμού 460.000,00, από τα οποία τα 200.000,00€ χρηματοδοτήθηκαν από το Πράσινο Ταμείο και τα υπόλοιπα από το Δήμο Τήνου.

Το 2017, ξεκίνησε η διαδικασία δημοπράτησης του έργου, αναδείχθηκε ανάδοχος και  το Νοέμβριο του ίδιου έτους ξεκίνησαν οι εργασίες.

Σήμερα έχουν ολοκληρωθεί κατά 80% οι εργασίες και σας παρουσιάζουμε την πρόοδο των εργασιών.

Πιστεύουμε ότι με τη νέα σχολική χρονιά, θα μας έχει παραδοθεί ένας νέος, σύγχρονος και με όλες τις ανέσεις Παιδικός Σταθμός.

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το προσωπικό του Παιδικού Σταθμού έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη της εκπαίδευσης και με το νέο κτήριο, θα μπορεί να προσφέρει ακόμα περισσότερα στα παιδιά μας.

Πρέπει να ευχαριστήσουμε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Τήνου, οι οποίες κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρώσουν τις μελέτες και να πραγματοποιήσουν όλες τις ενέργειες για την ανακαίνιση του Παιδικού Σταθμού.

Επίσης, ευχαριστούμε όλους όσους εργάστηκαν για την μέχρι τώρα πορεία του έργου και πιστεύουμε να ολοκληρωθεί μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο.

Τέλος, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Διευθυντή και το εκπαιδευτικό προσωπικό του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τήνου, για την τιμή που μας έκαναν να μας φιλοξενήσουν μια ολόκληρη σχολική χρονιά στο χώρο τους.