Kea Run 2018: Γιορτή αθλητισμού και εθελοντισμού

  • Τρίτη, 19 Ιουνίου, 2018 - 15:06
  • /   Eνημέρωση: 20 Ιουν. 2018 - 7:21

Με πλήθος συμμετοχών και με αφετηρία και τερματισμό το λιμάνι της Κορησσίας, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 για 4η συνεχή χρονιά οι Αγώνες Δρόμου KEA RUN, αφιερωμένοι στη μνήμη του Κείου δρομέα, Ανδρέα Παούρη.

Με αφορμή τους αγώνες, πλήθος κόσμου και μέλη αθλητικών συλλόγων επισκέφτηκαν την Κέα για να συμμετέχουν στην μοναδική αυτή διοργάνωση, να τρέξουν στις όμορφες παραθαλάσσιες διαδρομές, να συνεισφέρουν με τη συμμετοχή τους στη στήριξη του Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου Κέας και να γνωρίσουν την Κέα. Η διοργάνωση Kea Run 2018 περιελάμβανε τρεις αγώνες δρόμου – των 10 χλμ, των 5 χλμ και των 600μ. για παιδιά – με διαδρομές που ξεκινούσαν από το λιμάνι, διέσχιζαν το Γιαλισκάρι και το Βουρκάρι και έφταναν έως τον Οτζιά.

Στους αγώνες συμμετείχαν δρομείς όλων των ηλικιών καθώς και πολλοί εθελοντές. Δυναμικό παρόν έδωσε ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Κέας. Οι αιμοδότες φορώντας μπλουζάκια με το λογότυπο του Συλλόγου συμμετείχαν στους αγώνες διαδίδοντας το μήνυμα του εθελοντισμού.

Πρώτος στην κατηγορία των 10 χλμ. αναδείχθηκε ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ με χρόνο 00:43:23, στην κατηγορία των 5 χλμ. ο ΓΚΑΝΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με χρόνο 00:19:33, ενώ στα παιδιά την πρώτη θέση κατέλαβε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΠΑΤΗΣ. Ο αγώνας έκλεισε με την απονομή των κυπέλλων και τη συμμετοχή των αθλητών, των εθελοντών, των κατοίκων και των επισκεπτών.

Κύπελλα, που ήταν ευγενική χορηγία της οικογένειας Παούρη, απονεμήθηκαν με σειρά κατάταξης στους:
KEA RUN 10 ΧΛΜ
Κατηγορία ανδρών: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΑΚΙΩΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΓΓΟΥΤΑΣ, ΣΑΜ ΝΑΜΙΑΣ
Κατηγορία γυναικών: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΙΤΖΕΛΕΡΗ, ΖΩΗ ΚΟΤΖΙΑ, ΜΑΡΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Αγώνας για όλους 5 χλμ.
Κατηγορία ανδρών: ΓΚΑΝΙΑΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΑΒΝΤΙ ΕΜΙΛΙΑΝΟ, ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
Κατηγορία γυναικών: ΚΑΤΣΑΒΟΥ ΒΟΥΛΑ, ΑΛΕΞΑΚΟΥ ΑΜΑΝΤΑ, ΚΟΜΝΗΜΟΥ ΕΛΕΑΝΝΑ
Αγώνας 600μ. για παιδιά
Κατηγορία αγοριών: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΠΑΤΗΣ, ΜΑΡΤΣΕΛΟ ΣΤΟΗΛΟΒ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
Κατηγορία κοριτσιών: ΔΑΝΑΗ ΡΑΖΗ, ΦΛΩΡΑ ΔΟΥΛΑΒΕΡΗ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορείτε να δείτε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων στη σελίδα kearun.gr.

Συγχαρητήρια σε όλους! Και του χρόνου!!! Ο αγώνας KEA RUN καθιερώθηκε πλέον και θα οργανώνεται κάθε χρόνο. Ευχαριστούμε την εταιρία ALL ABOUT RUNNING για την οργάνωση του αγώνα, τους χορηγούς, τους υποστηρικτές, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την οικονομική υποστήριξη που μας παρείχαν, τους εθελοντές και τη Διοίκηση της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κέας που όλοι μαζί συνέβαλλαν σε ένα άριστο αποτέλεσμα.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Κέας, κου Γιάννη Ευαγγέλου και του Προέδρου της Κ.Ε.Δ.Κ., κου Στέφανου Βρεττού:

Ετικέτες: