Δήλωση Δημάρχου Τήνου για το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου

  • Τρίτη, 3 Ιουλίου, 2018 - 15:27

Η συνεχής λειτουργία μιας δημόσιας υπηρεσίας αποτελεί, σύμφωνα και με τον καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Νίκο Αλιβιζάτο, «θεμελιώδη αρχή που διέπει τη διοικητική δράση».

 

Το ακέφαλο, συνεπώς, καθεστώς, στο οποίο επιχειρείται, να περιπέσει το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά και ανησυχίες για την ομαλή του πορεία.

 

Ο Τηνιακός λαός δεν πρόκειται να μείνει αμέτοχος σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, τη στιγμή μάλιστα, που έγκαιρα, ως Δημοτική Αρχή, είχαμε ζητήσεισχετική γνωμοδότηση από τον κ. Αλιβιζάτο, την οποία και υποβάλαμε προς τον Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος, σύμφωνα με την οποία, οφείλουν να συνεχίσουν να ασκούν τη διαχείριση των τρεχουσών της υποθέσεων του Ιδρύματος,  έως την 30η Οκτωβρίου, οπότε και θα αναλάβει καθήκοντα η νέα Διοικούσα Επιτροπή.

 

Αναμένουμε να λάβουν θέση όλοι οι εμπλεκόμενοι και να δώσουν άμεση λύση στο πρόβλημα που προσβάλει την ιστορία του Ιδρύματος και την ιερή του αποστολή με πανελλήνια αναγνώριση και απήχηση.      

Ετικέτες: