Ευχαριστήρια επιστολή του ΕΚΑΒ προς το Δήμαρχο Μυκόνου

  • Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2018 - 16:28

Με μια λιτή αλλά άκρως περιεκτική και ουσιαστική του επιστολή, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας - το γνωστό σε όλους μας ΕΚΑΒ - αναδεικνύει το σημαντικό ρόλο της Δημοτικής Αρχής Μυκόνου στη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Υπηρεσίας, επ’ ωφελεία των μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών της Μυκόνου.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου, για ακόμη μια χρονιά, εξασφάλισε, με τη συνδρομή επιχειρηματιών του νησιού, διαμονή και διατροφή στα αποσπασμένα μέλη των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, καλύπτοντας για ακόμη μια φορά τα σημαντικά κενά της Πολιτείας.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν προέκυψαν κενά στις βάρδιες του ΕΚΑΒ, οι οποίες λειτούργησαν υποδειγματικά και πλήρως στελεχωμένες, παρέχοντας απρόσκοπτα τις υπηρεσίες τους στην τοπική κοινωνία της Μυκόνου και κατά τη φετινή τουριστική περίοδο.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, με αφορμή την ευχαριστήρια επιστολή του ΕΚΑΒ δήλωσε:

«Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το καθήκον μου, ως Μυκονιάτης Δήμαρχος, το οποίο και υπερβαίνει τα στενά πολιτικά, κομματικά ή γραφειοκρατικά γρανάζια του Κεντρικού Κράτους.

Η Μύκονος έπρεπε να έχει στελεχωμενες βάρδιες του ΕΚΑΒ και για να γίνει αυτό, θα  έπρεπε κάποιος να εξασφαλίσει σε αυτούς τους ανθρώπους, που στην κυριολεξία χαρίζουν ζωή με το έργο τους, τα αυτονόητα, στέγη και διατροφή!

Αφού δεν το έπραξαν τα συναρμόδια Υπουργεία, το έκανα εγώ, όπως άλλωστε συμβαίνει με πληθώρα αποσπασμένων στα σώματα ασφαλείας και τις λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, που καλούνται να εργαστούν στη Μύκονο.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τόσο τα πληρώματα του ΕΚΑΒ που εργάστηκαν και εργάζονται με ζήλο και αυταπάρνηση στη Μύκονο, καθώς η συμβολή τους στη διάσωση ανθρωπίνων ζώων είναι κάτι παραπάνω από σημαντική, όσο και το Παράρτημα του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης - το οποίο αποτελεί το συντονιστικό κέντρο για το ΕΚΑΒ στο Αιγαίο - για την άψογη συνεργασία.»

Ετικέτες: